el aletleri

Tel Stripper Çelik Çerçeve Manuel Tel Sıyırma Aracı 1-20mm Kablo Soyma Makinesi El Krank El Elektrikli Matkap

₺535.40 ₺1 932.95
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1870

Bu makine, pürüzsüz ve yüksek verimli bir tel sıyırma işlemi için bilenmiş bir bıçak ve tam metal yataklı tel besleme tekerleği ile demir malzemeden yapılmıştır.İnsan mühendisliği el krank tasarımı, emek tasarrufu ve pürüzsüz, rahat çalışma.Harici bir el krankı tarafından sürülmesi beklenen, tel sıyırma kapasitesini artırmak için elektrikli tel sıyırma makinesine de dönüştürülebilir.

Hem ev kablosu hem de mühendislik kablosu uygulanabilir, hızlı bir şekilde soyulabilen 1-20mm çaplı kabloya uygulanabilir.Kablo telleri, optik kablolar, bükülmüş teller, ceketli teller ve uygun boyuttaki diğer teller için uygundur.

Özellikler:

【Hafif Sıyırma Makinesi】: Makinenin ana gövdesi, uzun ömürlü, yüksek mukavemetli ve yüksek sertliğe sahip demir malzemeden yapılmıştır.

【Yüksek Sıyırma Verimliliği】: Tam metal rulman tel besleme tekerleği, pürüzsüz ve kararlı.1-20 mm'lik sıyırma aralıkları ile sıyırma aralıklarının kolay ayarlanması için zamandan ve emekten tasarruf edin, verimli sıyırma, düğme tasarımı.

【Bileme Bıçağı】: Profesyonel tel sıyırma makinesi, keskinleştirilmiş yüksek hızlı çelik bıçak, aşınma direnci ve uzun dayanıklılık kullanır ve sıyırma daha pürüzsüzdür.Ve bıçağın değiştirilmesi daha kolaydır.

【Ayarlanabilir Bıçak Tasarımı】: Vida sabitleme tasarımı, bıçağın kesme derinliğini ayarlamak kolaydır.Kesme mesafesinin vida ayarı yöntemi onu daha hassas hale getirebilir.

【Kaymaz Tel Besleme Mekanizması】: Tel besleme dişlisi kaymaz tasarım, sürtünme büyük ölçüde geliştirildi, sıkıca sıkışmış, düzgün çalışma, daha doğru tel sıyırma.

【El krank ve elektrikli matkap sürücüsü】 : İnsan mühendisliği el krank tasarımı, emek tasarrufu ve pürüzsüz, rahat çalışma.Harici bir el krankı tarafından sürülmesi beklenen, tel sıyırma kapasitesini artırmak için elektrikli tel sıyırma makinesine de dönüştürülebilir.

【Kullanımı Kolay】: Teli yerleştirdikten sonra, bıçağı tele kelepçelemek için düğmeyi ayarlayın ve tel besleme tekerleğini geçmek için teli çekin.Sıyırma makinesinden geçtikten sonra telin dış derisi soyulur ve çekirdek çıkarılabilir.

【Geniş Uygulamalar】: Kolay sıyırma, kablo telleri, optik kablolar, bükülmüş teller, alüminyum teller, yumuşak bakır çekirdekli teller, kılıflı teller ve uygun boyuttaki diğer teller için uygundur.

Özellikler:

Adı: Tel Striptizci

Malzeme: demir + yüksek hız çeliği

Sıyırma aralıkları: 1-20mm

Paket boyutu: 280 * 230 * 160mm / 11.02 * 9.06 * 6.30 içinde

Paket ağırlığı: 1800g / 3.97 lb

Ambalaj Listesi:

1 * Tel Sıyırma Makinesi

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : KKMOON'UN
  • Kendin Yap Malzemeleri : ELEKTRİK
  • Kaynak : Anakara Çin