Baskı Ürünleri

2024 Çin Takvimi Aylık Ay Duvar Asma Ejderha Takvimi Çin Bahar Şenliği Ejderha Yılı duvar Takvimi 2024 Yeni

₺172.32 ₺265.09
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w18677

Güçlü bir kokusu olmayan bir Çin takvimi mi arıyorsunuz?Çin Takvimi 2024 sizin için mükemmel!Önemli tarihleri hatırlamak için ofislerinize veya evinizin duvarına kolayca asın.Her ay iyi şans, mutluluk, endişe ve iyi dilek ifadeleriyle basılır.

Belirleme:

Ürün adı: 2024 Bahar Şenliği Ay Takvimi

Malzeme: beyaz karton + çift ofset kağıt

Genişletilmiş boyut: (yaklaşık.)37 * 68 cm / 14.57 * 26.77 inç

Iç sayfa boyutu: (yaklaşık.) 36.5*24.5 cm/14.37*9.65 inç

Ambalaj Listesi:

1x2024 Çin Duvar Takvimi

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanacak şekilde üretilmiştir: Bu 2024 çin takvimi, bükülmeye ve bükülmeye dayanacak kadar kalın olan sağlam kart stoğu malzemesinden yapılmıştır. fading.It kokusu yoktur ve uzun süre dayanabilir.

2.Kullanışlı Tasarım: 2024 Çin takvimimizi işinizdeki veya evinizdeki herhangi bir duvara kırmızı kordon ile asın.Net yazı tipleri, ay evreleri ve listelenen geleneksel festivalleri ile önemli olayları kolayca takip edebileceksiniz.Bir daha asla bir randevuyu kaçırmayın.

3.Düzenli ve Düzenli: 2024 Çin takvimimiz, önemli şeyleri hatırlamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır dates.It çin, Amerika, Kanada ve Malezya'daki tüm resmi tatilleri ve festivalleri içerir ve hızlı hatırlatmalar için doğum günleri ve randevular gibi kişisel etkinlikleri işaretlemenizi sağlar.

4.Otantik Kutsamalar: 2024 Çin Takvimimizle şansınızı ve mutluluğunuzu artırın.İyi şans ve mutluluk sözleriyle basılmış, otantik bir nimet ve refah kaynağı arayanlar için mükemmel bir zodyak ejderha desenine ve güçlü geleneksel Çin unsurlarına sahiptir.

5.Mükemmel Hediye: Ejderha Yılı için karmaşık tasarımlar ve önemli tarihler içeren 2024 Çin takvimi ile yeni bir aile geleneği başlatın.Akrabalarınıza, arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza endişenizi ve iyi dileklerinizi ifade etmek için mükemmel bir Yeni Yıl aile hediyesi olarak verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin