Eğitim Ekipmanları ve Malzemeleri

Komple Sütür Kiti Öğrenciler İçin Dahil Olmak Üzere Silikon Sütür Pedi Ve Sütür Aracı Uygulama Sütür Kiti Sütür Eğitimi İçin

₺332.53 ₺554.21
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w18454

Silikon Sütür pedi ve sütür aleti de dahil olmak üzere öğrenciler için Komple Sütür Kiti Sütür eğitimi için Pratik Sütür Kiti Komple Bir Sütür Uygulama Kiti: Komple Sütür Kitimiz,çeşitli dikiş tekniklerini uygulamak isteyen herkes için harika bir giriş seviyesi kitidir.

Dayanıklı Yüksek Kaliteli Sütür Pedi: Sütür pedimiz silikondan yapılmıştır, çok doğal hissettirir ve yırtılmaz easily.It mümkün olan en iyi insan dokusu simülasyonunu sağlamak için üç katman sağlar: en iyi insan dokusu simülasyonunu sağlamak için cilt, yağ ve kas possible.It 8 tipte 14 yara ile birlikte gelir ve ek kesimler için yeterli alana sahiptir.

Yeni başlayanlar için iyi dikiş Seti: Dikiş pedinde farklı dikiş teknikleri uygulamanıza izin veren çok sayıda farklı tipte kesi vardır.ve insan etini taklit etmede son derece gerçekçi, bir öğrenciyi gerçek bir yaşam senaryosuna hazırlıyor.genellikle dikişin kendisi daha kısadır.Genel olarak, becerilerinizi geliştirmek için harika bir kit!

Taşıması Kolay: Fazla yer kaplamadığı ve bir çantaya veya sırt çantasına kolayca sıkılabildiği için dikiş seti çantanızı da yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz.Bu, biraz boş zamanınız olduğunda hareket halindeyken pratik yapmanızı sağlar, ki bu çok büyük plus.It bileşenlerin tek, güvenli bir taşıyıcıda rahatça taşınmasını sağlar ve sınavların, çalışmaların ve öğretimin yoğun yaşamında organizasyona izin verir.

Dikişi Öğretmek için Mükemmel bir Araç: Dikiş kitimiz, sakinlere, tıp öğrencilerine veya çocuklarınıza nasıl dikiş yapılacağını öğretmek için mükemmeldir.Uygulama için iyi bir dikiş malzemesi yelpazesi elde edersiniz.Suni deri pratik için oldukça iyidir: Çiğ tavuk, domuz ayağı vb. ' Den çok daha iyi ve daha temiz / daha güvenlidir.

Renk: Fotoğraf Rengi

Malzeme: Silikon + paslanmaz çelik

Paket içeriği:

1 x sütür uygulama pedi

6 x Naylon monofilament eğitim ipliği

6 x İpek örgülü eğitim ipliği

1 x araç seti(rastgele stil, belirtilen stili kabul etmeyin)

5 x araçları

5 x Bıçaklar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin