Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Pizza fırını Fırça Kazıyıcı İle Dayanıklı Pirinç Kıllar Pizza Kolu Fırça ev ızgara Pirinç Temizleme Fırçası Fırın Temizleyici

₺577.31 ₺824.71
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1839

Mermi Noktaları:

1、Pizza salonları için Ideal: Kazıyıcılı bu pizza fırını fırçası, pizza fırınınızın hızlı ve kolay temizlenmesini sağlar.

2、Döner kafa ve uzun sap: Bu pizza fırını fırça 6×2 inç ayarlanabilir pirinç kıl ile pizza fırınınızı verimli bir şekilde temizleyin brush.It çıkarılabilir 31 inç uzunluğunda bir tutamağa sahiptir, güvenliği sağlar, güvenli bir mesafeden kapsamlı bir temizlik için fırınınızın arkasına ulaşır.

3、Paslanmaz Çelik Kazıyıcı: Fırın fırçası, taştan sert kalıntıları temizlemek ve çıkarmak için arkada metal bir kazıyıcıya sahiptir.Pizza salonunuzda, restoranınızda veya büfenizde pizza fırınlarını temizlerken lütfen bu pirinç kıllı fırçayı kullanın.

4、Dayanıklı Sert Pirinç: Pizza taşı fırçası, fırınları lekesiz ve müşterileri memnun etmeye yardımcı olan önemli bir temizleme aracıdır.Endüstriyel mukavemetli ağır hizmet tipi sert pirinç telleri ile her kullanımdan sonra pizza fırınını temiz tutacaktır.ancak paslanmaz çelikten veya karbon çeliğinden daha yumuşaktırlar, böylece ekipmanınızı çizmezler.

5、Temizlemesi Kolay: Pizza fırçasının dayanıklı tasarımı, kullanımdan sonra en zorlu hurdaya çıkarma kullanımına dayanabileceği anlamına gelir.Sadece su altında durulayın ve gerekirse bir süngerle ovalayın ve tekrar kullanılabilir.

Özellikler:

Kurulumu Kolay: Yerden tasarruf sağlayan fırın fırçası.Bağlamak için kafayı ve alüminyum sapı vidalarla sıkın.

Fırından yiyecek birikimini temizlemek, yiyeceklerin daha da lezzetli olmasına yardımcı olur.Fırın yüzeyleriniz temiz olduğunda, yiyeceklerin tadı sadece daha lezzetli olmakla kalmaz, aynı zamanda fazla dumanla pişirme riskini de ortadan kaldırırsınız.

Paslanmaz Çelik Kazıyıcı: Bu fırın fırçası, temizlik rutininize daha agresif bir yaklaşım uygulamanız gerektiğinde fırın yüzeylerini hızlı bir şekilde temizlemek için paslanmaz çelik bir kazıyıcıya da sahiptir.

Döner kafa, fırının herhangi bir alanına ulaşmak için daha fazla çok yönlülük sağlar.

Belirleme:

Kazıyıcı malzeme: paslanmaz çelik

Kıl malzemesi: pirinç

Kolu malzeme: siyah alüminyum sap

Kullanım: fırınlar; ızgara

Ambalaj Listesi:

1 Xpizza Fırın Fırçası

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Tek kullanımlık : No
  • Malzeme : Paslanmaz Çelik
  • Tip : Pizza Araçları
  • Soğutucu Çanta ile veya Değil : No
  • Kaynar Su Tutabilir veya Tutamaz : Uygulanamaz
  • Sofra Takımı ile mi değil mi : No
  • Kaynak : Anakara Çin, CN (Kökeni)
  • Kat : No