Araba Tamir Aracı

Ön Kaput Struts Hood Destek Prop Çubuk Tutucu Dayanıklı Hood Destek Çubuğu Ayarlanabilir Hood Prop Aracı Vücut Çalışma Dolabı Depolama

₺95.38 ₺136.18
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w18362

Teleskopik ve ayarlanabilir araba kaput destek çubuğumuzla onarımlar sırasında güvenliğinizi sağlayın.Kapıları rahatça açık tutun!Dayanıklı tasarımı deformasyona ve hasara karşı dayanıklıdır ve kurulumu kolaydır.

Belirleme:

Malzeme: Paslanmaz çelik

Ayarlanabilir uzunluk:

Minimum (yakl.)45 cm / 17.72 inç

Maksimum(yaklaşık.)75 cm / 29.53 inç

Uygulanabilir: Tüm otomobil ve kamyon markaları.

Ağırlık: 710g

Paket listesi:

Kaput Pervane Çubuğu*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Verimlilik: Bu kaput destek çubuğu ile motor kapağınızı dengelemenize ve onarım veya bakımınızı daha güvenli ve daha güvenli hale getirmenize yardımcı olabilirsiniz convenient.No kaputun düşmesi veya yolunuza çıkması konusunda daha fazla endişelenmek.Bu kaput destek çubuğunun kullanımı ve saklanması kolaydır ve çoğu araca sığabilir.

2.Geliştirilmiş Verimlilik: Çekiçle vurduğunuzda, çektiğinizde, zımparaladığınızda, zımparaladığınızda veya boyadığınızda, bu alet ek destek veya sabitleme gerektirmeden kapıları açık tutar, size değerli zaman kazandırır ve işinizi kolaylaştırır.

3.Çok yönlü ve Esnek: Bu kaput destek çubuğu, 45 cm'den 45 cm'ye kadar ayarlanabildiği için farklı boyutlarda ve şekillerde kapı ve davlumbazları barındırabilir. 75cm.It ayrıca teleskopik ve ayarlanabilir, böylece işiniz için en uygun pozisyonu kolayca bulabilirsiniz.

4.Yüksek kaliteli Malzeme: Metal malzemelerden üretilen bu kaput destek çubuğu, kolayca deforme olmadan veya almadan ağır yüklere ve zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilmiştir. damaged.It son derece dayanıklı ve güvenilirdir, bu da onu güvenilir ve uzun ömürlü bir ürün isteyen her otomobil tutkunu için olmazsa olmaz bir ürün haline getirir.

5.Sorunsuz Montaj: Alet veya vida kullanma zorluğuna elveda deyin.Bu kaput destek çubuğunun zahmetsiz kurulumu için uçları araç kaputunuz veya kapınız arasında güvenli bir şekilde sıkıştırın.Saniyeler içinde ve herhangi bir yaygara olmadan kolayca takın veya çıkarın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin