Masa Aksesuarları ve Düzenleyici

Modern Kitap Biter Kitap Ayracı Ağacı Kitap Biter Raflar İçin Metal Kitap Ayracı Ağır Kitaplar Bookend Kitap Tutucu Ev Ofis İçin

₺371.09 ₺508.39
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w18168

Yüksek kaliteli metalden yapılmış, paslanmaz ve güçlü, bükülmesi kolay değil, pürüzsüz yüzeyli, dengeli, bir veya daha fazla kitaba düzgün bir şekilde sığacak kadar.

Güzel bir geometrik oyuk tasarımla hazırlanmış klasik siyah kitap ayracı, sade ve modern bir görünüm yaratır ve asla modası geçmez.

L şeklindeki metal kitap ayracı iyi bir denge sağlar ve ekstra ucu dışarı çıkarmaz, böylece ek yer kaplamaz ve depolama alanını en üst düzeye çıkarır.

Çeşitli büyük ve ağır kitapları, CD'leri ve DVD'leri destekleyecek kadar güçlü.Ev, okul, oturma odası, ofis, mutfak, yatak odası, kütüphane ve daha fazlası için uygundur.

Masanızı Düzenli Yönetin: ince tasarım kitaplarınızı sırayla düzenleyecektir.CD'ler, video oyunları ve ayağa kalkmak istediğiniz her şey için de uygundur.

Renk: Siyah

Malzeme: Metal

Boyut: 9x12x18. 1x12cm

Paket içeriği:

4 * Raflar için Ağaç Kitap Uçları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin