Eğitim Ekipmanları ve Malzemeleri

300 Adet 100 Mikrometre Boya Koni Boya Süzgeçler 6 Adet Silikon Huni, 100 Mikrometre Boya Filtresi İnce Naylon

₺448.96 ₺690.58
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w18148

300 Adet 100 Mikrometre Boya Koni Boya Süzgeçler 6 Adet Silikon Huni, 100 Mikrometre Boya Filtresi İnce Naylon

[Silikon Hunili 100 Mikrometre Boya Süzgeci]: Mükemmel Silikon Huni ekleyin, bu sorunu çözün: Alt sökülmüş,boya süzgeci düşmüş,ağ kopmuş,Bunları unutun, Boya Süzgeci tüm sorunları çözer.

[Pratik]: Tüm filtreleme ihtiyaçlarınız için 300 Paket Boya Süzgeci - tek Kullanımlık 100 mikrometre ince naylon ağ-Boya, Otomotiv ve daha fazlasını kullanın.Püskürtme tabancası filtresi çözülmemiş pigmentleri ve kiri tekrar temizler.

[100 Mikrometre Boya süzgeci]: Açılış çapı: 19 cm / 7.5 inç.Malzeme: Kağıt ve Naylon.Alt kısım, yüksek kaliteli dayanıklı tüy bırakmayan naylon ağdan yapılmıştır.Kirleri filtrelemek kolaydır.

[Çok Yönlü Boya Süzgeci]: Yeni veya eski lateks veya yağ bazlı boya ve ürünlerdeki istenmeyen tozları, parçacıkları, boya kümelerini, katıları ve diğer yabancı maddeleri temizleyerek boyayı temiz tutar ve püskürtücüde kullanım için tıkanmayı önler; Her türlü boya, vernik, reçine ve leke için; Hatta otomotiv antifrizini, yağını, gevşek yapraklı çayı ve daha fazlasını süzün

Renk: Mavi + beyaz

Malzeme: Silika jel

Paket içeriği:

300 x Boya Konileri

6 x Silikon Huni

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin