Ev & Bahçe

Mini Okaliptüs Ağacı led ışık Up Okaliptüs Ağacı Paskalya Parti masa süsü Masa Süsleri Bahar Tatil Mutfak Centerpiece

₺297.69 ₺595.38
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w178717

Mermi Noktaları:

1. [Bahar Havasını Ayarlama ] Mini Okaliptüs Ağacı, gerçekçi bir kabuk dokusu ve tam gri-yeşil okaliptüs yaprakları ile tasarlanmıştır ve Paskalya ve Bahar unsurlarıyla dolu partiler için rahat bir Paskalya atmosferi yaratır.

2. [Işık tasarımı ] Okaliptüs Ağacı Masa Süsleri, Bahar, Yeni yıl, Paskalya, Aziz Patrick Günü, düğünler, doğum günleri ve tatiller için mükemmel olan 90 sıcak beyaz peri LED ışığı ile tasarlanmıştır, Bahar dekorunuza sevimli bir ektir.

3. [Kapalı veya Açık ] Masa üstü Okaliptüs Ağacı hem iç hem de dış mekan dekorasyonları için uygundur, evinize ve partinize güzellik ve zarafet katar, kurulumu kolaydır ve 4 bağlantı noktası ile sabit kalır.

4. [Paskalya Partileri için iyi ] Mini Okaliptüs Ağacı, Bahar dekorunuza sevimli bir ektir ve evinize canlı bir dokunuş katar, Bahar, Yeni Yıl, Paskalya, Aziz Patrick Günü, düğünler, doğum günleri ve tatiller için mükemmeldir.

5. [Aile için en iyi hediyeler ] Okaliptüs Ağacı masa süsü, parti hediyeleri ve süslemeleri için ideal bir seçimdir, evinize ve partinize güzellik ve zarafet katar, arkadaşlarınız, komşularınız ve aileleriniz için mükemmel bir hediye.

Tanım:

Light up Okaliptüs Ağacı, parti malzemeleri ve ev dekorasyonu için mükemmel, zarif bir görünüme ve mükemmel dayanıklılığa sahip, mükemmel işçilikle işlenmiş mükemmel malzemelerden yapılmıştır.

Belirleme:

Malzeme: LED

Güç: 3 adet AA pil

İşık rengi: sıcak beyaz

Boyutlar: yaklaşık. 70 cm / 27.55 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Okaliptüs Ağacını Aydınlatın

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Mini Okaliptüs Ağacı
  • Malzeme : pamuk
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Neden : Parti