Takım Sporları

Voleybol Çivili Eğitim Yardımları Ayarlanabilir Voleybol Eğitim Yardımları İçin Çivili Voleybol Kemeri Çivili Eğitim Yardımları Kol İçin

₺182.38 ₺675.49
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1781

Voleybol Çivili Eğitim Yardımları Ayarlanabilir Voleybol Eğitim Yardımları İçin Çivili Voleybol Kemeri Çivili Eğitim Yardımları Kol İçin

Mermi Noktaları: 1.Kullanışlı Voleybol Çivileme Eğitmeni: Bu voleybol antrenman ekipmanı ile çivileme yeteneğinizi artırın aid.It topun peşinden koşmadan salıncak, güç ve doğruluğunuzu uygulamanızı sağlar.

2.Esnek uyum ve ayarlanabilir: Bu voleybol çivileme antrenörü, her beden voleybola uyan bir rafa ve çantayla ayarlayabileceğiniz bir kemer ve bele sahiptir.Bu nedenle, esnek bir uyum ve ayarlanabilir ayarlarla antrenman yapabilirsiniz.

3.Esnek ve uzun ömürlü: Voleybol çivileme eğitmeni, esnek ve dayanıklı dalış malzemeleri ve yüksek kaliteli naylondan yapılmıştır. durable.It yaklaşık ayarlanabilir bir uzunluk ile boyunuza ve beceri seviyenize uyum sağlayabilir. 211 ila 350 cm.

4.Saldırgan Geliştirme: Bu voleybol çivileme antrenörü, vuruş tekniğinizi ve formunuzu geliştirmenize yardımcı olur, çünkü salıncağınızı uygularken topu sıkıca yerinde tutar.Kampta veya diğer eğitim alanlarında kullanım için ideal olan bu eğitmen, saldırgan olarak becerilerinizi geliştirmek için harika bir araçtır.

5.Usta çivileme tekniği: Voleybol çivileme antrenörümüz, tek ve takım egzersizleri için idealdir, çivileme hassasiyetinizi ve zıplamanızı geliştirmenize yardımcı olur ability.It ayrıca oyunu öğrenmek isteyen yeni başlayanlar için faydalı bir voleybol antrenman yardımcısıdır.

Bu çivili eğitmen sistemi, atlama yeteneğinizi ve çivili tekniğinizi geliştirmenin mükemmel bir yoludur.Raf her boyutta voleybola uyar ve kurulumu kolaydır ve adjust.It uzun süre dayanabilen sağlam malzemelerden üretilmiştir.Bu eğitim ekipmanı yardımı, zamanlamanızı, hassasiyetinizi ve gücünüzü geliştirmenize yardımcı olduğu için kampta veya evde kullanım için idealdir.Bu çivili eğitmen sistemi ile oyununuzu bir sonraki seviyeye yükseltebilirsiniz.

Belirleme:

Ürün Adı: Voleybol Eğitim Ekipmanları Yardımı

Ürün malzemesi: naylon, dalış malzemesi

Ürün brüt ağırlığı: 110g

Ürün rengi: siyah

Ürün boyutu: ayarlanabilir 210-350 cm / 82.68-137.8 inç

ÜRÜN kullanımları: Saldırgan, kampta ve antrenman sahalarında pratik yapmak için ideal olan form ve vuruş tekniği geliştirirken topu sıkıca yerinde tutar.

Paket Listesi:

Voleybol Eğitim Ekipmanları Yardım *1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Çivili Eğitmen Sistemi