Ev Ürünleri

Dik Ayakta Faraş temizleme fırçası 180 Dönebilen Kafa İle Uzun Saplı Süpürme Aksesuarları Şömine Balkon Çalışma

₺159.46 ₺325.26
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1756

Temizlemesi kolay tasarımı ve temizlenecek ölü nokta olmaması ile herhangi bir bükülme gerektirmeden verimli temizlik sağlar.

Özellikler:

Ürün malzemesi: PP + PET

Ürün ağırlığı: yaklaşık 985g

Ürün boyutu:

Faraş: (yaklaşık.)90 * 26 * 25 cm/35.43*10.24*9.84 inç,

Süpürge: (yaklaşık.)88 * 25 * 3 cm/34.65*9.84*1.18 inç

Ambalaj Listesi:

1 takım * Süpürge ve faraş

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dağınıksız Temizlik: Süpürge ve Faraş Seti, temizlenmesi kolay tarak dişi tasarımı ile temizliği kolay bir esinti haline getirir.Faraşın içine zahmetsizce süpürüldükleri için inatçı saçlara ve döküntülere elveda deyin.

2.Yenilikçi Yerden Tasarruf Sağlayan Çözüm: Süpürge ve Faraş Setimizin benzersiz U şeklindeki manyetik geçmeli tasarımı, dolap alanını optimize eder.Süpürgeyi ve faraşları bir arada tutun, en küçük dolaplarda bile rahatça saklayın ve diğer eşyalar için değerli bir yer açın.

3.Güçlü Toz Yakalama: Daha yoğun kıllarıyla tozu ve kiri yakalayan, artıkları katman katman filtreleyen Süpürge ve Faraş Setimizle zeminlerinizi bozulmamış tutun.Süpürge, kolay ve rahat saklama için faraşın içine temiz bir şekilde oturur.

4.Komple Temizlik: Bu süpürge ve faraş setini kullanarak ulaşılması zor alanları kolaylıkla temizleyin.Uzun sapı ve dönen süpürge kafası, toz ve kalıntıları etkili bir şekilde temizlerken, kauçuk dudak herhangi bir yüzeydeki kiri hapseder.Pratik ve verimli bir tasarıma sahip günlük kullanım için mükemmeldir.

5.Ergonomik Tasarım: Süpürge ve Faraş Setimizle süpürürken bükülmeye veya eğilmeye elveda deyin.Uzun saplı süpürge ve dik duran faraş, zahmetsizce süpürmenizi sağlar.Kilitli faraş, kir ve döküntülerin kolayca atılmasını sağlayarak temizliği kolay bir esinti haline getirir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin