Çıkartmalar

EZoneTronics için ortam ışığı araba iç nefes Pano kapı dekorasyon LED şerit ışıkları Neon App 12V ambiyans aydınlatma

₺1 219.08 ₺1 523.85
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w17523

Aracınıza biraz stil ve yetenek katmak mı istiyorsunuz?Başka yere bakma!

Ortam Aydınlatma Kitimiz, herhangi bir otomobil, kamyon veya SUV için mükemmel bir aksesuardır.Hemen hemen her yerde uygulanabilme özelliği ile ve

tüm İOS ve Android cihazlarla uyumlu Akıllı Uygulamamız aracılığıyla kontrol edilen aydınlatmanızı ruh halinize ve tarzınıza uyacak şekilde kolayca özelleştirebileceksiniz.

Birim Fonksiyonları:

Çoklu Renkler, 64 RGB/ 256 RGB renkleri ve düz renkler, solma ve flaş dahil olmak üzere bir dizi aydınlatma deseni, iç aydınlatma yapınız için sonsuz olanaklar yaratmanıza olanak tanır.

Evrensel tip, Tüm araç kullanılabilir.ortam ışığı kitini kullanarak aracınızın, kamyonunuzun veya suv'unuzun içini canlı ve özelleştirilebilir bir aydınlatma deneyimiyle dönüştürün.

App Kontrolü, Tüm iOS ve Android cihazlarla uyumlu ücretsiz uygulamamızla aydınlatma deneyiminizi kontrol edin.Flaş, müzik modu ve özelleştirme ön ayarları dahil olmak üzere çeşitli düz renkler ve aydınlatma modları arasından seçim yapın.Parlaklığı ayarlayın ve uygulamayı kullanarak gücü açıp kapatın.

Ayarlanması kolaydır.Işık çubuğunu farklı modellerde gösterge panelinin uzunluğuna uyacak şekilde kesebilirsiniz, ortam ışığının çalışmasını etkilemez ve kullanım aralığını artırmaz.

Dinamik Müzik Senkronizasyonu.Dahili yüksek hassasiyetli mikrofon ile donatılmış iç mekan led ışıkları, ortam müziğinin yanı sıra sesi takip ederek renkleri ve hızı ayarlar.Kasvetli araba yolculuğuna elveda deyin ve araba stereo müziği ile değişen ışığın keyfini çıkarın.

Kolay ve Güvenli.Aydınlatma borusunu aracınızın iç kaplamasındaki boşluklar arasına yerleştirmeniz yeterlidir, Ortam ışıkları kısa devre koruması ve hafıza fonksiyonu ile donatılmış 12V çalışma voltajına sahiptir.Su geçirmez, son derece düşük ısı

Aksesuarlar:

Gösterge paneli ışığı (uzun) *1

Gösterge paneli ışığı (kısa)*1

Yan kapı ışık * 4

Ayak ışık * 4

Kolu ışık * 4

Depolama ışık * 4

Ana Kontrol Kutusu *1

Alt Kontrol Kutusu * 4

Pano Güç Kablosu *1

Kapı ışık Güç Kablosu * 4

pano adaptör kablosu için 2'si 1 arada *1

yan kapı adaptör kablosu için 4'ü 1 arada *1

Kontrol düğmesi kablosu *1

Kullanım Kılavuzu * 1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 200g
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Ezonetronik
  • Öğe Türü : Araba Monitörleri
  • Malzeme Türü : abs
  • Model Adı : RM-FWD-002