Tırnak Sanat ve Araçları

Tam DIY Akrilik Sanat kitleri ipuçları Fırçalar Toz sıvı Manikür Glitter Seti

₺425.49
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1716

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

marka yeni ve yüksek kaliteli

Akrilik bu akrilik toz ve sıvı sette, akrilik toz, kendi kendini düzleştirme ve doğal olana yapışma yeteneği ile inanılmaz kontrol sağlar akrilik sıvı ile gel koruyucu bir tabaka oluşturun, her şeyle profesyonel akrilik ayarlayın, formlar uzatma, akrilik fırça cam bardak, ipuçları sizin için akrilik tırnaklar.

Akrilik uygulama, monomer akrilik sıvı kullanırken, akrilik gücü ve akrilik sıvıyı dappen kabına karıştırın, gerçek / formlarınıza akrilik fırça uygulayın.Bu akriliği DIY, uzatma, yapışkan jel, oyma vb. İçin kullanabilirsiniz.

Akrilik fırça uçları, akrilik tırnak sanatını tasarladığınızda, daha uzun süre kullanılmasını kolaylaştırmak için profesyonel bir akrilik fırça zamanla kurutulmalıdır.

tırnak severler için ideal bir hediye olan akrilik, güzel bir kutuda paketlenmiştir,akrilik tırnak yapmak için ihtiyacınız olan hemen hemen tüm malzemeleri içerir, sanata yeni başlayanlar için bile kullanımı çok kolaydır.bu, akrilik sanat tasarımı yapan anne, eş, kız arkadaş veya her yaştan kadın için harika bir hediye.

Akrilik sıvı, sararmayan, kabarcıksız ve self-leveling.it mükemmel tutarlılık, üstün mukavemet, dayanıklılık ve esneklik ile mükemmel yapışma sağlar; Cildinizin ve tırnaklarınızın sağlığı için tamamen güvenlidir ve onlara neden olmaz damage.it monomer kullanılması tavsiye edilir havalandırılan bir yerde sıvı.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Bant:01,02,03

Paket içeriği:

1 Takım Akrilik

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : MEXİ
  • Öğe Türü : Set ve Kit