Spor ve Eğlence

1 adet Golf Paslanmaz Çelik Kavrama Golf Kulübü Kavrama Kauçuk Siyah Ve Kırmızı Golf Demir Kavrama Golf Ekipmanları Aksesuarları damla nakliye

₺44.52 ₺63.71
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w17107

Mermi Noktaları:

1. [Malzemeler Mükemmel Kalitede ] Golf Kulpları elastik ve aşınmaya dayanıklıdır, uzun süreli kullanım için dayanıklıdır ve yüksek kaliteli titanyum alaşımı ve karbon malzemelerden yapılmıştır.

2. [Mükemmel Ürünler Çalışır ] Mükemmel işçilikle işlenmiş Golf sopası Kulplarının solması kolay değildir ve mükemmel bir şok emme etkisi ve yüksek stabilite sağlar.

3. [Ergonomik Fonksiyonlar ] Erkekler için Golf Kulpları kaymaz dokularla tasarlanmıştır, çapaksız pürüzsüz görünümlere sahiptir, tutması rahattır ve ellerinizi çizmez.

4. [Çoklu Uygulamalar ] Golf Kavrama, golf sopalarınız için daha iyi koruma sağlar, takılması ve çıkarılması kolaydır, çoğu golf sopası ve olta için uygundur.

5. [Arkadaşlar için mükemmel Hediyeler ] Golf Kulpları Standart Ölçü golf severler için pratiktir, basit bir tasarıma, klasik ve güzel, arkadaşlar ve aile üyeleri için harika hediyelere sahiptir.

Mermi Noktaları:

1、Titanyum alaşımı ve karbon malzemeden yapılmış, bu yüzden iyi esnekliğe sahiptir ve farklı uygulanabilir sizes.It geniş pratikliğe sahiptir.

2、Tasarlanmış doku ve kompozit teknolojisi mükemmel kayma direnci ve yüksek stabilite özellikleri sağlar.

3、Sapın alt kısmındaki yumuşak kauçuk malzeme daha iyi hissediyor.Üst kısım, stabiliteyi artırmak için yumuşak malzemeden ve tamamen pamuklu öğütme teknolojisinin yanı sıra ince çizgilerden yapılmıştır.

4、Golfçüye iyi bir şok emme etkisi vermek için doğal yumuşak jel kullanın ve daha yumuşak olan rakibin sürtünmesi daha küçüktür, bu da elleri iyi koruyabilir.

5、Bu ürün çok pratik olan golf kulüpleri ve oltalar için kullanılır.

Özellikler:

1. Titanyum alaşımı ve karbon malzemeden yapılmış, bu nedenle iyi esnekliğe sahiptir ve farklı sizes.It geniş pratikliğe sahiptir.

2. Tasarlanmış doku ve kompozit teknolojisi, mükemmel kayma direnci ve yüksek stabilite özellikleri sağlar.

3. Sapın alt kısmındaki yumuşak kauçuk malzeme daha iyi hissettirir.Üst kısım, stabiliteyi artırmak için yumuşak malzemeden ve tamamen pamuklu öğütme teknolojisinin yanı sıra ince çizgilerden yapılmıştır.

4. Golfçüye iyi bir şok emme etkisi vermek için doğal yumuşak jel kullanın ve daha yumuşak olan rakibin sürtünmesi daha küçüktür, bu da elleri iyi koruyabilir.

5. Bu ürün çok pratik olan golf sopaları ve oltalar için kullanılır.

Belirleme:

Kafa malzemesi: titanyum alaşımı

Mil malzemesi: karbon

Uygulanabilir sahneler: golf, diğer top oyunları ve balıkçılık

Renk: siyah, kırmızı

Boyutu: yaklaşık 265mm / 10.43 in

Ambalaj: OPP torba

Uygulanabilir kulüpleri: ütüler ve woods yüklenebilir

Uygulanabilir insanlar: hem erkekler hem de kadınlar kullanabilir

Liste:

Golf kulübü kavrama*1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Silgi