Taşınabilir Ses ve Video

1.28 İnç IPS Renkli TFT LCD Ekran Modülü Siyah PCB + LCD Ekran 4 Telli SPI Arayüzü

₺180.33 ₺240.50
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w17042

1.28 inç dairesel TFT ekran modülü, yerleşik bir GC9A01 sürücü çipine sahiptir ve bir SPI arayüz iletişimi kullanır, çözünürlüğü 240x240'a ulaşır, 65K renkli ekran rengi, ekranın renkli resmi net bir şekilde göstermesini sağlar.

Ekran tipi: IPS

Çalışma gerilimi:3.3 / 5 V

Iletişim arayüzü: 4 telli SPI

Çözünürlük: 240x240

Piksel boyutu: 0. 135x0. 135mm

Görüntüleme alanı: Φ 32.4 mm

Sürücü çip: GC9A01

Çalışma akımı: 20ma (tipik)

Arayüz modeli: PH2. 0-8P / FPCO.5-8P

DUPONT dişi kablosuna PH2.0 ile donatılmıştır

Konumlandırma yöntemi: M3 vidalar (sabit bakır ayağı)

Modül ağırlığı: 24g

Farkına varmak:

1. Modül 3.3 V ve 5V güç kaynakları ile uyumludur ve kartta bir seviye dönüştürme çipine sahiptir.Bununla birlikte, kullanıcı iletişim seviyesinin ve güç kaynağı voltajının tutarlı olması gerektiği açık olmalıdır.Testten sonra, 3.3 V güç kaynağı kullanılıyorsa arduino için 5V seviye iletişimi çalışmaz.ESP32 3.3 V seviye iletişimi 5V ve 3.3 V güç kaynağı kullanılarak test edildi ve herhangi bir anormallik yoktu.

2. Bakır direkleri sabitlemek için kullanılan vidalar M3'tür screws.It bakır direklerin deliklerden geçtiği ve altında ekranın altındaki metal kabuk olduğu için, kullanıcı tarafından bakır direklere vidalanan parçanın 6 mm'yi geçmemesi gerektiğine dikkat edilmelidir, aksi takdirde ekran bükülür veya kenarlar çatlamış.

Renk: Siyah

Malzeme: PCB + LCD ekran

Boyut: 39x36mm

Paket içeriği:

1 * TFT LCD Ekran Modülü

1 * balya

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevkiyat zamanı: Tüm ürün biz 3~8 hafta içi içinde nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zamanına göre, biz gemi önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmek gerekir, bu yüzden ele almak için biraz zaman ayırın.Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Veya takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Uyumlu Ses ve Video Ekipmanı Stili : Kulaklıklar ve Kulaklıklar
  • Ekran Boyutu : 43
  • Kaynak : Anakara Çin