Masa Aksesuarları ve Düzenleyici

12 ADET Silikon kalemlik s, Yapışkanlı kalemlik Taşınabilir kalemlik İşaretleyici Tutucu Dağı Klip Dayanıklı

₺161.33 ₺336.07
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1690

Dayanıklı silikon kalemlik-Bu kalemlik, zamanla çatlamayacak veya yapışmayacak dayanıklı, esnek ve güvenli silikondan yapılmıştır.Kalemlik olarak da kullanılabilirler: tüylü doku, çeşitli boyutlarda yazı araçlarını sıkıca tutabilir.Her kalemlik, gözeneksiz çoğu yerde güvenli bir şekilde muhafaza edilebilen kendinden yapışkanlı bir arkaya sahiptir surfaces.In ayrıca, yeniden kullanım için 12 ek yapışkan etiket de sunuyoruz.

[Kalemlik boyutu] - Kalemliğin uzunluğu 2,16 inç (5,5 santimetre), genişliği 0,79 inç (2 santimetre) ve yüksekliği 0,67 inçtir (1,7 santimetre).Bu kalem tutucunun ofis masası aksesuarı küçük ve hafiftir, taşıması ve saklanması kolaydır ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için 12 torba miktarı yeterlidir.

[Yerden tasarruf sağlayan kalemlik] - Çalışmanızı temiz tutmak için bu yapışkan kalemliği kullanın.Hafif ve pürüzsüz alanlara yapışması kolaydır, kalemleri etkili bir şekilde saklar, değerli masa alanını boşaltır ve organizasyonu basitleştirir.

[Güçlü yapışkan astar] - Yapışkan astar, silikon kalem tutucuyu düşme endişesi duymadan bir masaya, bilgisayar monitörüne, beyaz tahtaya, masa yüzeyine, aynaya, panoya veya herhangi bir pürüzsüz yüzeye sıkıca bağlamanızı sağlar.Kullanıcı dostu tasarım, basit kurulum sağlar-koruyucu filmi yapışkan destekten çıkarmanız ve kalem tutucuyu istenen yüzeye takmanız yeterlidir.

[Uygulanabilir çözüm] - Bu silikon kalemlik kalem, kalem, suluboya kalem, tükenmez kalem, makyaj fırçası, kaş kalemi tutmak için kullanılabilir, etc.It evlerde, sınıflarda, ofislerde, tuvalet masalarında kullanıma uygundur, etc.It çocuklar için bir hediye olarak da kullanılabilir veya onu sevecek arkadaşlar.

Renk: Siyah / Beyaz

Malzeme: Silikon

Paket içeriği:

12 * Silikon Kalem Sahipleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin