Ev Geliştirme

Mutfak Lavabosu için Sabunluk Fırçalanmış Nikel, Paslanmaz Çelik Tezgah Pompası, Dahili Lavabo Sabunluk

₺239.38 ₺303.09
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w16825

[Dayanıklı Malzeme] Bizim sabunluk ticari sınıf yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve iç dayanıklı ABS ile yapılır.Sabunluk pompasındaki parlak çok katmanlı Fırçalanmış Nikel kaplama, onu korozyona ve paslanmaya karşı dayanıklı hale getirir.

[Çok amaçlı Kullanım] Sabun sıçramasını önlemek için 360 derece dönebilen genişletilmiş 3 inç nozul.Lavabo sabunluk el sabunu, bulaşık sabunu, sıvı deterjan veya el losyonu ile doldurulabilir.Çok amaçlı kullanım, yerleşik lavabo sabunluklarını mutfakta ve banyoda kullanışlı hale getirir.

[Kurulumu Kolay] Daha uzun ve daha kalın dişli sabunluk sapı çoğu tezgahtan (Granit, Paslanmaz çelik, Ahşap) geçebilir.DIY kurulumu sadece birkaç dakika sürer.

[Garanti] Basması kolay, sıkışmamış, 10.000'den fazla basın testinden geçmiştir.Mutfak sabunluklarımızın kalitesine her zaman dikkat ettik.

[Sıcak Hatırlatma] 1. Hortumun biraz daha uzun olması nedeniyle bu sabunluğu ilk kez kullandığınızda 30-40 kez basmanız gerekecektir. 2. İlk kullanımda pompalama süresini azaltmak için hortumu suyla doldurabilirsiniz. 3. Sıvı çok kalınsa, daha iyi etki için seyreltilmesi gerekir.

Renk: Gümüş

Malzeme: Paslanmaz çelik

Paket içeriği:

1 * Sabunluk

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Özellik : Çift Sabunluk