Ev & Bahçe

Şükran Çelenk Hafif Çelenk Kutlamak İçin Hasat Kapalı dış mekan çelengi Dekor Sonbahar Giriş Duvarları Çiftlik

₺270.49 ₺386.37
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1676

Şükran Günü'nü kapı çelenkimizle kutlayın!Giriş yolu için mükemmel olan eşsiz tasarımı, eve zengin bir sonbahar atmosferi katıyor ve şenlikli bir atmosfer yaratıyor.Bu eşsiz dekorasyonla tatil ruhuna girin.

Özellikler:

Adı: Akçaağaç yaprağı yay renkli parlak çelenk

Malzeme: PVC + pamuk benzeri parlaklık

Boyutu: yaklaşık 45 * 45 cm / 17.72 * 17.72 inç

Ağırlık: yaklaşık 500G

Ambalaj Listesi:

1 adet * Çelenk

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hafif Çelenk: Bu sonbahar çelenkinin yumuşak ve dolgun PVC ve pamuk benzeri parlaklığı doğal, sakin bir estetik yaratır.Sağlam tabanı, kullanımı kolay tasarımı ve deformasyona karşı dayanıklılığı, mükemmel, hafif bir vurgu için herhangi bir kapı veya duvarda yerinde kalmasını sağlar.

2.Sonbahar Hasat Cazibesi: Çarpıcı çelenkimizle sonbaharın güzelliğini evinize getirin.Yaklaşık 17,7 inç dış çapa sahip bu mükemmel boyuttaki çelenk, ön kapılar ve duvarlar için mükemmeldir!Zengin sonbahar renkleri ile süslenmiş, evinize sıcak bir atmosfer katmak için mükemmeldir.

3.Benzersiz Tasarım: Sonbahar çelenkimiz, renkli halka ve akçaağaç yaprağı desenli fiyonklu çarpıcı ve benzersiz bir tasarıma sahiptir.Ev dekorunuza mükemmel bir ek olan bu çelenk, herhangi bir alana harika bir sonbahar çiçeği vurgusu ekler.

4.Ambiyansı Yükseltin: Çarpıcı sonbahar çelenkimizle misafirlerinizi etkileyin.Partilere ve toplantılara ev sahipliği yapmak için ideal olan bu çelenk, sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratmak için mükemmeldir.Şükran Günü veya başka bir şenlik olsun, bu güzel hazırlanmış kapı çelengi kutlamayı zenginleştireceğinden emin.

5.Kapı Ev Dekorasyonu: Rahat bir sonbahar atmosferi yaratan sıcak tonlara sahip bu yaygın olarak kullanılan sonbahar çelengi ile kapınızı dönüştürün.Hediye vermek ve her mekana mevsimlik bir çekicilik katmak için mükemmel olan bu çarpıcı sonbahar çelengi ile sevdiklerinizi etkileyin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Şekil : Yuvarlak
  • Malzeme : pamuk
  • Kaynak : Anakara Çin