Araba Tamir Aracı

Araba Kamyon fren hidroliği Yağ Dönüş Değişimi Değiştirme Aracı hidrolik debriyaj yağ pompası Yağ Tahliye Boş Drenaj Kiti

₺632.08
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1640

Özellikler:

1. Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, pnömatik sıvı çıkarıcı dayanıklı, sağlam, çevre dostu, kokusuz, uzun süre kullanım sağlar.

2. Fren hidroliğini, debriyaj sıvısını ve direksiyon sıvısını hızla değiştirin.Bir kişi bu fren hidroliği değiştirme işini zeminde kirli yağ lekesi olmadan bitirebilir, çok rahat ve temiz.

3. Otomobiller, kamyonlar, inşaat araçları, motosikletler, tekneler, RV'ler, ATV'ler, kar motosikletleri ve sıvı ekstraksiyonu gerektiren diğer ekipmanlarda genel işler için uygundur.

4. Fren hava alma kiti, fren yağı, debriyaj yağı, hidrolik direksiyon yağı, motor yağı, dişli yağı, soğutma sıvısı, su vb.Gibi sıvı ekstraksiyonu için kullanılır.

5. Fren hava alma aracı kiti, etkili bir şekilde fren ve debriyaj hava alabilir, lastik havası kullanabilir ve ekstra uzun hava hortumu için hava basınç valfini kontrol edebilir.

Belirleme:

Adı: fren hidroliği Hava Alma Kiti

Malzeme: ABS

Renk: Beyaz Hortum

Uzunluk: yaklaşık 80 cm / 31.5 inç

Maksimum Basınç: 110 psı

Şişe kapasitesi: 500 ml

Uzun boylu şişe: yaklaşık 20.5 cm / 8.07 in

Renk: Beyaz

Özellikler: 25-27-44 / 45mm

Ambalaj Listesi:

fren hava alma kiti*1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı ve sağlam: Dayanıklı ve yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, fren hidroliği çıkarıcı dayanıklı, sağlam ve değil cracked.It uzun bir servis ömrüne sahiptir.

2.Kolay Kullanım: Fren hidroliği değiştirme aracımızın kullanımı kolaydır ve connect.It fren pedalını ileri geri itme sorununu önler ve geleneksel yağ değiştirme yönteminin yerini alır.

3.Uygulanabilir Modeller: Arabalar, kamyonlar, inşaat araçları, motosikletler, tekneler, RV'ler, ATV'ler, kar motosikletleri ve sıvı ekstraksiyonu gerektiren diğer ekipmanlarda genel işler için uygundur.

4.Makul Tasarım: Otomotiv fren hidroliği çıkarıcı, stabiliteyi sağlayabilen ve kazara dökülmeleri önleyebilen bir mıknatıs haznesi tabanı ile tasarlanmıştır.

5.Kontrol Hava Basıncı Valfi: Fren hava alma aracı kiti, hava alma ve debriyajı etkili bir şekilde frenleyebilir, lastik havası kullanabilir ve ekstra uzun hava hortumu için hava basıncı valfini kontrol edebilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin