İç aksesuarlar

Araba yükseltici koltuk Minderi Yükseltme Yükseklik Boost Mat Nefes Taşınabilir Araba koltuk pedi Yorgunluk Giderici Evrensel Arabalar İçin W5Y5

₺106.00 ₺176.60
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1625

Puanlar:

1.Rahat Destek: Araba koltuk minderimiz, size en uygun konfor ve desteği sağlamak, sırt basıncını etkili bir şekilde azaltmak ve sürüş sırasında duruşunuzu iyileştirmek için ergonomik olarak tasarlanmıştır.

2.Nefes Alabilen Malzeme: Yüksek yoğunluklu sünger ve aşınmaya dayanıklı kumaştan yapılmış, sürüş için bu araba koltuk minderleri solmaz ve rahattır.Alt kısımdaki kaymaz parçacıklar, koltuğunuzdan kaymasını önler.

3.Sürüş Vizyonunu Geliştirin: Sürüş için Araba Koltuk Minderlerinize ekstra yükseklik ekleyerek yolu daha iyi görebilir ve kör noktalardan kaçınabilirsiniz.İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre 4/6/8 cm minderler arasından seçim yapabilirsiniz.

4.Temizlemesi Kolay: Sürücü Koltuk Minderi, elde veya makinede yıkanabilen, kullanımı rahat ve hijyenik hale getiren çıkarılabilir, sizin için iyi bir seçim olacaktır

5.Yaygın Uygulamalar: Araba koltuğunuz, ofis koltuğunuz, tekerlekli sandalyeniz veya yemek sandalyeniz için bir yastığa ihtiyacınız olsun, Araba Yastığı aşağıdakiler için uygundur you.It çeşitli durumlar için rahatlık ve destek sağlayabilir.

Açıklamalar:

Uzun saatler otururken sırt rahatsızlığınız veya rahatsızlığınız var mı?Öyleyse, sırt basıncını etkili bir şekilde azaltabilen ve sağlıklı bir duruşu teşvik edebilen bu koltuk minderine ihtiyacınız var.Bu yastık, terlemeyi ve aşırı ısınmayı önleyen nefes alabilen malzemeden yapılmıştır.Bireysel ihtiyaçlarınıza göre üç farklı yükseklik (4/6/8 cm) arasından seçim yapabilirsiniz.Yastığın elle veya makinede yıkanabileceği için temizlenmesi de kolaydır.Evde, ofiste, arabada veya seyahatte kullanıyor olsanız da, bu koltuk minderi size konfor ve destek sağlayacaktır.Bugün deneyin ve farkı hissedin.

Özellikler:

Ürün Adı: Araba koltuk minderi

İç dolgu: Nappa deri yüksek yoğunluklu sünger, altta kaymaz parçacıklar

Desen: basit ve çok yönlü iş tarzı

Uygulanabilir sezon: her mevsim

Tipi: Araba Booster Yastık

Dolum: yüksek yoğunluklu sünger

Ürün Listesi:

1 * Araba Koltuk Minderi

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.İyi günler!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme Türü : Polyester
  • Uygulanabilir Sezon : Dört Mevsim
  • Kaynak : Anakara Çin