Baskı Ürünleri

Özel CustomFactory Doğrudan LED neon imza kokteyl gece lambası, yatak odası, ofis, otel, bar, cafe neon

₺30.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w161439

Ürün Açıklaması İşaret plakası, desenin özelliklerini ve led aydınlatmanın etkisini vurgulayabilen 3D gravür teknolojisini kullanan toksik olmayan, şeffaf akrilik levhadan yapılmıştır, böylece tüm işaretin daha atmosferik bir anlamı vardır

Tabela, en son 3D, yüzey ve çizgi gravür teknolojisi ile oyulmuştur (her yöne çekici).Lazer gravür yöntemlerini kullanmıyoruz ve sadece 2D yüzey efektleri sağlıyoruz.Kırmızı, sarı, mavi, yeşil, turuncu, beyaz, mor ve RGB renklerde mevcuttur

Şartname ürün değeri Menşe Yeri Çin Guangdong Marka Adı HRYFGGP Model Numarası AH4-s43-a104 Boyut İsteğe Bağlı Renk Kırmızı mavi Sarı Yeşil Turuncu Mor Beyaz RGB Malzeme Akrilik Ürün adı LED Billboard Ambalaj Kutusu Adı Şekil reklam panoları ışık kaynağı Yüksek parlaklık LED ışık Mallarınızın güvenliğini daha iyi sağlamak için paketleme ve teslimat, profesyonel,profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, profesyonel, çevre dostu, kullanışlı ve verimli paketleme hizmetleri sağlanacaktır.Şirket Profili HRY Industrial Development Co., Ltd

Müşterilere yüksek kaliteli ürün hizmetleri ve mükemmel deneyimler sunmayı taahhüt ederek,akrilik ürünler,reklam panoları,teşhir rafları,neon ışıklar ve diğer ürünlerin tasarımı, üretimi ve satışı üzerindeyiz.Ürünlerimiz şu anda dünya çapında 20'den fazla ülkede satılmaktadır.

Firmamız on yılı aşkın tasarım ve üretim tecrübesine sahiptir,müşterilere özelleştirilmiş ürün tasarımı ve farklı boyut ve içeriklerde özelleştirilmiş üretim sağlayabiliriz.Ürünlerimiz CE,FCC,MA cna'lara ve diğer sertifikalara sahiptir ve ürün kalitemiz garantilidir.Bizi seçmek için dünyanın her yerinden müşterileri sıcak bir şekilde karşılıyoruz.SSS 1. Nasıl fiyat alabilirim?- Biz genellikle soruşturma aldıktan sonra 24 saat içinde teklif (hafta sonları ve tatil günleri hariç).Bir fiyat almak için çaresizseniz, size bir fiyat teklifi verebilmemiz için lütfen bize e-posta gönderin veya başka bir şekilde bizimle iletişime geçin.

2.Numune için sipariş verebilir miyim?

- evet.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

3. Teslimatınız nedir?

- Sipariş miktarına ve siparişi verdiğiniz mevsime bağlıdır.Genellikle 5-15 gün içinde, az miktarda,yaklaşık 30 gün içinde gönderebiliriz.

4. Ulaşım şekli nedir? - Deniz, hava veya (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, vb.).Siparişinizi vermeden önce lütfen bizimle onaylayın.

5. İşletmelerimiz arasında uzun vadeli iyi bir ilişkiyi nasıl sürdürebilirsiniz?Eksi A. Müşterilerimizi güvence altına almak için kaliteli ve rekabetçi fiyatlar uyguluyoruz; Eksi B. Her müşteriye arkadaşımız olarak saygı duyuyoruz ve içtenlikle onlarla iş yapıyoruz ve nereden geldikleri önemli değil onlarla arkadaş oluyoruz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Işık kaynağı : Yüksek parlaklık LED ışık
  • İsim : Reklam Panolarını Şekillendirin
  • Model Numarası : Model numarası.
  • Malzeme : Asilik
  • Menşe Yeri : Guangdong Çin
  • Marka Adı : RANXİU, HRYFGGP
  • Paketleme : Kutu
  • Ürün Adı : LED Reklam Panosu