İç aksesuarlar

Araba dikiz aynası Kolye Araba dikiz aynası Çiçek Ve Kuş Asma Süs Araba İç Asma Dekor Okul Ailesi İçin

₺51.97 ₺103.95
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1599

Bu dikiz aynası araba cazibesi, uzun süreli kullanım sağlayan yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. use.It aracınızın iç kısmına zarif ve havalı bir dokunuş katan benzersiz bir tasarıma sahiptir.Kişiliğinizi ifade etmek, ihtiyaçlarınızı karşılamak veya özel birine hediye vermek istiyorsanız, bu araba cazibesi çeşitli festivaller ve durumlar için uygundur.Hoş bir atmosfer yaratmak için ofislerinize, evlerinize veya başka yerlere de asabilirsiniz.

Ürün adı: kolye

Ürün malzemesi: akrilik (düz kolye, tek taraflı baskı)

Ürün ağırlığı: 10g

Ürün boyutu: yaklaşık 8 CM yüksek (3.15 inç)

Hatırlatma: Ürün boyutu / resimler elle ölçülür ve alınır, lütfen küçük bir sapma için beni affet

Liste:

Araba İç Ayna Süsler * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sağlam ve güçlü: Bu araba iç ayna süsü, herhangi bir şoku kaldırabilen dayanıklı ve yüksek kaliteli akrilik malzemeden yapılmıştır veya bump.It uzun süre dayanacak çarpıcı ve zarif bir görünüme sahiptir.

2.Dikkat çekmek: Bu araba iç ayna süsleri ile aracınızı öne çıkarabilirsiniz.Renkli ve zariftirler, havalı ve çekici çiçek ve kuş desenlerine sahiptirler.

3.Ayarlanabilir uzun ip: Bu süs uzun ve esnek bir ipe sahiptir.İster dikiz aynanızda ister başka bir yerde olsun, halat uzunluğunu ihtiyaçlarınızı ve tarzınızı karşılayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

4.Mükemmel hediye: Bu araba iç ayna süsleri ile kendinizi romantik, müteşekkir, komik veya manevi olmak gibi farklı şekillerde ifade edebilirsiniz.Sevdikleriniz için mükemmel bir tatil hediyesi yaparlar

5.Çoklu kullanım: Bu araba iç ayna süsü arabanızı, okulunuzu, ailenizi veya office.It herhangi bir alanı daha çekici ve çekici hale getirebilir.Çeşitli yerler için uygun olduğundan, bu araba iç ayna süsü mükemmel bir seçimdir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ana Malzeme : Akrilik
  • Ürün Ağırlığı : 10g
  • Kaynak : Anakara Çin