Evcil Hayvan Ürünleri

Köpek Pençe Balmumu Organik ve Doğal Pençe Nemlendirici 2 oz Pençe Balsamı Kuru Burun ve Dirsekler Korur Sıcak Kaldırım İyileştirir Hasarlı Pençe

₺118.48 ₺169.34
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1591

Sevgili evcil hayvanınızı Pençe Yatıştırıcı Balsam ile şımartın.Hafif malzemelerle yapılan bu balsam, kuru ve çatlamış ayakları önlemeye yardımcı olur.Smear eriyik formülünün emilmesi kolaydır, evcil hayvanınızın ayaklarının nemli ve sağlıklı kalmasını sağlar.Tüylü arkadaşınıza Pençe Yatıştırıcı Balsam ile nihai ayak bakımı deneyimini yaşayın.

Görünüm: Yapıştır

Kapasite: 60g

Fonksiyon: Pençe balsamımız kaşıntılı, kuru pençeleri rahatlatır ve nemi ve rahatlığı geri kazandırır.Pençeler için hava koşullarından koruma sağlar.

kullanımı: Ayak tabanlarınıza az miktarda masaj yapın.Tamamen emildiğinden emin olun ve aktiviteden önce ayak tabanlarınızın kurumasına izin verin.Bakım sonuçları için günlük kullanın.

Uygulanabilir evcil hayvanlar: kediler, köpekler, tavşanlar vb.

Liste:

1*

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Bitki Destekli Savunma: Yavru köpeğinizin pençelerini cilt dostu köpek pençesi balsamımızla şımartın.Nazik bitki bileşenleriyle aşılanmış bu balsam, tüylü arkadaşınızın hassas cildi için besleyici bakım sağlayarak yatıştırır ve nemlendirir.

2.Evcil Hayvanın Cildini Nemlendirin: Köpek pençesi balsamımız hassas cildi doğal malzemelerle nemlendirir ve besler.Nemlendirici formülü, pençeleri çevresel faktörlerden koruyan bir bariyer oluşturur.

3.Zahmetsiz Uygulama: Köpek pençesi balsamımızın kullanımı ve uygulanması kolaydır.Pürüzsüz dokusu hızla erir ve eşit şekilde yayılır, bu da onu hem siz hem de tüylü arkadaşınız için sorunsuz bir deneyim haline getirir.

4.Verimli Koruma: Hızlı emicimizi kullanarak köpeğinizin pençelerini kolaylıkla koruyun balm.It kaymayı azaltır ve çatlamaya ve kuruluğa karşı korur.Ayrıca, uygulanması kolaydır ve hızlı bir şekilde yürürlüğe girer.

5.Geniş Kullanım Alanları: Köpek pençesi balsamımız evcil hayvanınızın hassas pençelerini, dirseklerini ve burnunu kuruluk, çatlak ve tahrişlerden besler ve korur.Tüm ırklar ve boyutlar için ideal olan tüylü arkadaşınızı tüm yıl boyunca şımartılmış ve sağlıklı tutun.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Plastik
  • Öğe Türü : Pençe Bakımı
  • Tip : kediler
  • Kaynak : Anakara Çin