Evde Depolama ve Organizasyon

Dekoratif Duvara Monte Demir Anahtarlık, 4 Anahtar Kanca Organizatör Araba Veya Ev Anahtarları, anahtarlık (Yol Ev)

₺184.24 ₺288.00
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1568

Dekoratif Duvara Monte Demir Anahtarlık, Araba veya ev anahtarları için 4 Anahtar kanca Düzenleyici, Anahtarlık (Eve Dönüş Yolu) [Her zaman anahtarları kaçırmak için elveda deyin]: Anahtarlık, anahtarı düzenlemenize yardımcı olur, artık anahtarlarınızı kaybetmez.Harika görünüm dekoratifinizle eşleşir.

[Montajı kolay, kullanımı dayanıklı]: Duvara monte edilmiş anahtar tutucuyu sabitlemek için ekli vidalar ve ankrajlarla.Günlük kullanım için dayanıklı, sağlam demirden yapılmıştır.

[Ev Dekorasyonu için Vintage tasarım]: Çamur odası, girişler, koridorlar için basit ve vintage dekoratif görünüm.Yuvarlak kenarlı 4 kanca, eşarpların, ceketlerin ve şapkaların takılmasını önleyebilir.4 Kanca ile duvara asmak yerden tasarruf sağlayabilir.

[Yüksek Kalite, 33 lbs'ye kadar destekler]: Yıpranmış bir görünüm vermek ve aşınma ve yıpranmadan korumak için özel bir kaplama ile kaplanmış geri dönüştürülmüş demirden yapılmıştır.İç ve dış mekanlarda çalışabilir, dört kanca için birçok anahtar ve aksesuar tutmak için pratiktir

[Anahtarlarınızı düzenleyin ve çok işlevli]: Bu anahtar düzenleyici 4 kanca ile birlikte gelir, anahtarlıklar, şapkalar, şemsiyeler ve paltolar, havlular tutabilir.Giriş yolunuzu temiz ve düzenli tutun.Düğün / eve taşınma / yıldönümü hediyesi için iyi bir seçim.

boyut: 28x10cm

Malzeme: demir

renk: siyah

Paket içeriği:

1 * Anahtar askı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin