Defterler ve Yazı Defterleri

1 adet A5 Vintage spiral defter Kelebek Ve Kalp Hattı Günlüğü Not Defteri Y2K Minimalist Öğrenci Kırtasiye Ofis Okul Malzemeleri

₺60.36 ₺107.68
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w154223

Ürün Bilgileri:1 adet A5 Vintage Spiral defter

Ürün Özellikleri:

Malzeme: Kağıt

Boyut: A5

Sayfa sayısı: 50 sayfa

Ürün Özellikleri:

1. Benzersiz Tasarım: Vintage Not Defteri, benzersiz tasarım stili ile dikkat çeker ve Not Defterinizi benzersiz kılar.Klasik bir desen, vintage bir desen veya antika bir omurga dekorasyonu olsun, not defterinize benzersiz bir çekicilik katabilir.

2. El yapımı: Her vintage not defteri deneyimli ustalar tarafından el yapımıdır.Bu titiz işçilik süreci, her not defterinin kalitesini ve dayanıklılığını garanti ederek uzun süreli kullanımınız için idealdir.

3. Yüksek kaliteli kağıt: Vintage not defterleri genellikle yumuşak bir dokuya, pürüzsüz bir yazıya sahip olan ve mürekkebe kolayca nüfuz etmeyen, kelimelerinizi ve çizimlerinizi daha net ve daha uzun ömürlü hale getiren yüksek kaliteli kağıt kullanır.

4. Çok fonksiyonlu kullanım: Vintage not defterleri sadece yazma ve kaydetme için değil, aynı zamanda el kitapları, seyahat günlükleri, eskiz defterleri vb.Gibi çeşitli amaçlar için de kullanılabilir.İster profesyonel bir çalışma not defterine ister kişisel bir yaratıcı alana ihtiyacınız olsun, vintage not defteri sizi kapsıyor.

Not:

1. Bir fark izin lütfen 1-3 cm nedeniyle manuel ölçüm, anlayışınız için teşekkür ederiz!

2. Farklı monitörler arasındaki farklar nedeniyle, resimlerin öğenin gerçekliğini yansıtmayabileceğini lütfen unutmayın

Paket içeriği:

1 * Not Defteri

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin