Takım Sporları

Komple Kapalı ve Açık Eğitim Seti Futbol Kemerleri Kiti 10 Oyuncu Bayrağı Futbol Kemerleri Ve Bayrakları Seti Sarı ve Kırmızı

₺671.02
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w150194

Bayrak Futbolu Seti: Bu set, bayrak futbolu için ihtiyacınız olan her şeyi içerir game.It 10 oyuncu kemeri ve bayrağının yanı sıra kolay taşıma için bir taşıma çantası ile birlikte gelir.

10 Oyuncu Seti: Bu sette 10 oyuncu kemeri ve bayrak ile daha büyük grupların bayrak futbolu oyunlarına katılması harikadır.Her oyuncu kendisine bağlı iki bayrağı olan bir kemer takabilir.

İç ve dış mekan kullanımı: Bu bayrak futbol takımı hem iç hem de dış mekan kullanımı için tasarlanmıştır.Bayraklar, hem zorlu dış ortam koşullarına hem de iç mekan kullanımına dayanabilen dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.

Komple Antrenman Seti: Bu bayrak futbolu seti antrenman ve antrenman için mükemmeldir. practices.It antrenörlere ve oyunlara katılmak için 10 oyuncu için eksiksiz bir set sağlar, bu da antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri için mükemmeldir.

Güvenlik ve Eğlence: Bayrak futbolu, futbolla mücadele ile ilgili riskler olmadan futbol oynamanın güvenli ve eğlenceli bir yoludur.Bu set, güvenliği ve adil oyunu vurgularken eğlenceli ve rekabetçi bir oyun sağlar.

Renk: sarı + kırmızı

Malzeme: PVC

Paket içeriği:

10 x kemer

20 x bayrak (her biri mavi ve sarı renkte 10)

4 x bayrak kelebek (rastgele renkler, belirtilen rengi kabul etmeyin)

1 x saklama çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin