Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Motosiklet askı kancası kartal Pençesi Şekli Kanca Güçlü Yük Taşıyan Motosiklet taşınabilir Braket Askı Pençe Kanca Parçaları Çantası

₺8.38 ₺24.03
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w14992

Motosiklet Kaskları Kancamızla motosikletinizi yükseltin!Dayanıklı alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmış, ağır eşyaları güvenli bir şekilde yerine asarken sürüşünüze kişilik ve çekicilik katar.Çoğu motosiklet, elektrikli araç ve bisiklet için kolay kurulum ve uyumluluk ile kaymayı önleyin.

Belirleme:

Adı: Motosiklet askı kancası

Malzeme: Alaşım

Boyutu: (yaklaşık.)6 * 6.7 * 2 cm/2.36*2.64*0.79 inç

Ağırlık: 112g

Nazik ipuçları:

1. Monitör renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri gibi nedenlerden dolayı, bazı ürünlerin resimlerinde hafif renk farklılıkları olabilir.Renk gerçek ürüne tabidir!

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Ambalaj Listesi:

1 * Motosiklet askı kancası

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Mükemmel İşçilik: Zarif hazırlanmış Kartal Pençemizle motosikletinizin stilini ve işlevselliğini geliştirin Hook.It sürüşünüze kişilik ve çekicilik katıyor.

2.Uzun Süre Servis yapın: Alüminyum alaşımdan yapılmış bu motosiklet askı kancası hafif ve sağlamdır.Sadece birkaç dakika içinde bisikletinize sabitleyebilirsiniz. screwdriver.It hızlı ve kurulumu kolaydır.

3.Zahmetsiz Taşıma: Güçlü taşıyıcı askı kancamızı kullanarak valizler, sırt çantaları ve el çantaları gibi ağır eşyaları motosikletinize kolayca asın.Bu taşınabilir çözümle stressiz ve rahat bir seyahat deneyiminin keyfini çıkarın.

4.Kaymaz Tasarım: Motosiklet askı Kancamızın kaymayı önleme özelliğiyle, eşyalarınız çizilmeden veya kaymadan sıkıca yerinde kalırken, özel işlem görmüş tasarım sürüşünüze bir stil dokunuşu katar.

5.Geniş Kullanım: Bu motosiklet askı kancası, çoğu motosiklete, elektrikli araca, bisiklete kolayca monte edilebilir ve seyahatleriniz için ideal bir seçimdir.Sorunsuz bir sürüşün tadını çıkarın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin