Waffle Makineleri

Vakumlu poşetler Rulo 3 Paket Gıda Tasarrufu İçin, Ağır vakumlu saklama torbaları Sous Vide Pişirme, Dondurucu

₺313.34 ₺386.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w14920

Vakumlu gıda torbası, sızdırmaz yiyeceklerinizi alternatif depolama yöntemlerinden beş kat daha uzun süre taze tutmanın sağlıklı ve ekonomik bir yoludur.Yiyecekleri dondurucu yanıklarına, bozulmaya ve hoş olmayan kokulara karşı büyük ölçüde korur.

8 inç genişliğinde 3 vakumlama makinesi rulo ile birlikte gelir.Önceden yapılmış torbalarla karşılaştırıldığında, vakumlu rulo çok daha ekonomiktir, bir torba yapabilir ve istediğiniz vakum torbasının boyutunu kesebilirsiniz.

Bu vakumlu depolama rulosunun bir tarafı, maksimum hava tahliyesi için kabartmalı hava tahliye kanallarına sahip kabartmalı noktalı bir desene sahiptir.Diğer taraf parlak şeffaf bir tasarımdır.

Her türlü vakum sızdırmazlık maddesi ile uyumludur.Kalın vakum ruloları sadece kapatılamaz, aynı zamanda mikrodalgada pişirme, dondurma ve kaynatma için de uygundur.Vakum torbaları, et, işlenmiş et, peynir, deniz ürünleri, sebzeler, meyveler, makarnalar vb.Gibi çok çeşitli ürünleri paketlemek için kullanılabilir.

Renk: Beyaz

Malzeme: PE + PA

Boyut: 20x500cm

Paket içeriği:

3 * Ambalaj çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : FGHGF'NIN sohbeti