Ev Ürünleri

2 Adet Çatlak Temizleme Fırçası, Ahşap Saplı Çok Fonksiyonlu Uzay Temizleme Fırçası Aracı, sert Kıl Uzay Fırçası Banyo İçin Dayanıklı

₺84.58 ₺115.87
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w14044

2 Adet Çatlak Temizleme Fırçası, Ahşap Saplı Çok Fonksiyonlu Uzay Temizleme Fırçası Aracı, sert Kıl Uzay Fırçası Banyo İçin Dayanıklı

[Sert Kıl Çatlak Fırçası]Diş fırçasından çok daha sert olan ultra ince evcil hayvan kıllarına, yoğun kıllara, deforme olması kolay değildir.Düz fırça kafası, yarıkların derinliklerine ulaşmak, lavabo kenarları ve pencere dikişleri gibi köşeleri iyice temizlemek için uygundur.

[Ahşap Kaymaz Sap]Ergonomik sapı sayesinde Uzay Fırçasının tutması rahat ve kullanımı kolaydır.Kıllar tutamağa alüminyum bir taban ile tutturulur, böylece tutamağın bükülme açısını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Özel Fırça Kafası: Alan temizleme fırçasının küçük düz fırça kafası tasarımı, odadaki yarıkların, köşelerin, dar alanların veya yarıkların kapsamlı bir şekilde temizlenmesini sağlar.

[Çok Amaçlı Çatlak Fırçası] Bu Alan temizleme fırçası dar yerlerde kullanılabilir.Mutfak, banyo muslukları, köşeler, musluklar, tüm karo yüzeyler, duş kapısı rayları, lavabo drenajları, fırın ve pikaplar, sürgülü kapı rayları vb.İçin uygundur., Lekesiz bir ev ortamı tutmanıza yardımcı olur!

[Gerekli Ev Aletleri] Temizlendikten sonra temizlik, küçük çatlak temizleme fırçalarımızla sorunsuz bir şekilde yapılır.Boşluk fırçasını akan su altında durulayın veya kalıntıları gidermek için hızlı bir şekilde silin.Evinizi Temiz ve Düzenli tutmak istiyorsanız, Bu Banyo Alanı Temizleme Fırçası Olmazsa Olmaz Temizlik Aracınızdır!

Renk: siyah + kahverengi

Malzeme: PP

Boyutu: 22x13x2 cm

Paket içeriği:

2 x Çatlak Temizleme Fırçası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin