Motosiklet Parçaları

40 Rulman 604ZZ 4X12 Korumalı 4X12X4

₺163.75 ₺272.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1387

Yüksek hızlar ve hem radyal hem de eksenel yükleri desteklemek için derin oluk geometrisi

Ağır yükler altında dayanıklılık ve deformiteye karşı direnç için krom çelik

Yağlayıcıyı içeride ve kirleticileri dışarıda tutmak için yatağın her iki tarafındaki metal kalkanlar

Ek yağlama gerektirmeden üreticide yağlanır

Bu 604ZZ 4x12x4 milimetre korumalı minyatür bilyalı rulman, yüksek hızlar için derin oluk geometrisine sahiptir ve hem radyal hem de eksenel yükleri destekler.Krom çelik konstrüksiyonu, ağır yükler altında deformiteye karşı dayanıklı ve dayanıklı olmasını sağlar.

Malzeme: Rulman Çelik

Renk: Gümüş

Yatağın her iki tarafındaki metal kalkanlar, yağlayıcıyı içeride ve kirleticileri dışarıda tutar ve üreticiden önceden yağlanır, böylece ek yağlama gerekmez.

Bu derin oluklu korumalı minyatür bilyalı rulman, kombine radyal ve eksenel yükleri içeren uygulamalarda ve yüksek dönme hızlarında yüksek çalışma hassasiyetine ihtiyaç duyan uygulamalarda kullanım içindir.

Bu tür uygulamalar arasında debriyajlar, tahrikler, dişli kutuları, kompresörler, pompalar, türbinler ve diğerlerinin yanı sıra baskı ve tekstil makineleri bulunur.

Rulmanlı rulmanlar, dönme sürtünmesini azaltmak ve radyal ve eksenel yükleri desteklemek için hareketli parçalar arasındaki ayrımı korumak için yuvarlanma elemanları kullanır.

Contalı rulmanlar, rulman fabrikasında yağ veya gres ile yağlanırken, açık ve korumalı yatakların, kullanıma bağlı olarak periyodik olarak yağlamanın yeniden uygulanmasıyla yerinde yağlanması amaçlanmıştır.

Kalkan, yatağın çalışma parçalarını sokulabilecek çevresel döküntülerden korur ve rulman hızını ve ömrünü azaltabilir.

Rulmanlı rulmanlar, diğerlerinin yanı sıra tarım makinelerinden taşıma ekipmanlarına, robotiklere, ekipmanlara, asansörlere, haddehanelere, gemi dümen şaftlarına ve agrega kırıcılarına kadar çeşitli uygulamalarda kullanılır.

Paket içeriği: 40 x sabit bilyalı rulmanlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin