Ev Mobilyaları

Yüksek Yatak Ahşap Adım Dışkı katı ahşap Küçük Dışkı Mutfak Oturma odası dolabı Dayanıklı Sağlam Rustik Ve Retro Tasarım

₺1 321.54 ₺2 065.03
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1354

1. Yaygın Olarak Kullanılan: Bu ahşap basamaklı tabure, mutfağınıza giden basamaklı tabure, yüksek yataklar için yatak basamakları veya yüksek dolaplarınıza ulaşmak için basamaklı tabure olarak mükemmeldir.

2. Ayrıca oturma odası için harika bir tabure veya iş yerindeki masanın altında, çocukların veya öğrencilerin yemek yemesi veya okuması için harika bir tabure olabilir.

3. Malzeme: Doğal ahşaptan yapılmış ahşap tabure, ince işçilik.Olası giysi veya cilt çiziklerini önlemek için pürüzsüz yüzey, yuvarlatılmış köşeler ve kenarlar.

4. Sağlam: Yoğunluk ve mukavemet ve güçlü yapısal tasarım için tasarlanan bu ahşap basamaklı tabure, kilonuzu desteklemenizi sağlar.

5. Dekoratif: Ahşap Tabureler rustik ve retro bir tasarıma sahiptir, ev dekorasyonu için her tarz mobilyayı harmanlayacaktır.

Boyut (Uxgxy): Yaklaşık 36x27x1 cm/14.17x10.63x7. 48 inç

renk: Ahşap rengi

Malzeme: Masif ahşap

boyutu:36x27x19 cm

Paket içeriği:

1 x Ahşap Adım Dışkı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin