Aşınma Parçaları

4 adet Penguen lastik supap gövdesi Kapaklar karanlıkta Parlayan Lastik Hava Kapakları Gece Glow Tekerlekler Lastik Hava Kapakları Parlayan Penguen Şekli Kök Kapaklar

₺9.13 ₺25.89
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1340

Mermi Noktaları:

1.Yol Güvenliğini Artırın: Kir ve tozun valfe girmesini etkili bir şekilde önleyerek lastikleri hasardan korur.Bu otomatik tekerlek kapakları ayrıca hava sızıntısını önleyerek lastik ömrünü uzatır.Ayrıca, aydınlatma özelliği görünürlüğü artırarak sizi yolda güvende tutar.

2.Kişilik artışı: Karanlıkta göz kamaştırıcı ışık yayabilir.Bu otomatik tekerlek hava valfi kapakları, tekerlekler dönerken floresan parlaması üretebilen, arabanıza kişilik ve çekicilik katan dayanıklı malzemeden ve fosfor tozundan yapılmıştır.

3.Uygun Uygulama: Aracınız bir bisiklet, araba, SUV, kamyon veya başka bir motorlu taşıt olsun, bu ışıklı otomatik tekerlek hava valfi kapakları herhangi bir valf için uygundur ve kolayca kurulabilir ve kullanılabilir.

4.Uygun Montaj: Alet gerektirmez, basit ve hızlı kullanım.Bu light up otomatik tekerlek hava valfi kapakları dört set halinde gelir, sadece lastiklerinize elle sıkın ve geceleri serin parıltının tadını çıkarın.Bu sorunsuz aksesuarlarla zamandan ve enerjiden tasarruf edin.

5.Harika Bir hediye Fikri: Aydınlık Otomatik Tekerlek Hava Valfi Kapaklarımız aracınızı gösterinin yıldızı yapacak.Aydınlatıcı tasarımlarıyla bu küçük ve pratik aksesuarlar, sürüşünüze stil katarken geceleri görünürlüğü ve güvenliği artırır.

Dayanıklı malzemeler ve fosfor tozu ile üretilmiştir, araba, kamyon veya bisiklet gibi herhangi bir motorlu taşıt için idealdir.Sadece kullanımı kolay ve kullanışlı olmakla kalmaz, aynı zamanda tatiller ve diğer özel günler için harika bir hediye olurlar.

Belirleme:

Ürün: Aydınlık otomatik tekerlek hava valfi kapakları

Renk: mavi, kırmızı

Ürün boyutu: yaklaşık 2.3x2 cm / 0. 91x0. 79 inç

Ağırlık: 20g

Paket listesi:

Aydınlık otomatik tekerlek hava valfi kapakları * 4

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin