Baskı Ürünleri

2024 Masa takvimi Sevimli Zarif Çiçek Takvimi Yaratıcı Masa Takvimi Tatil Hediye Masası Dekorasyon Çiçek Yatak Odası Oturma Odası İçin

₺69.86 ₺193.93
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w133598

Bu güzel çiçek masa takvimi, programınızı düzenli ve düzenli tutarken masanıza bir güzellik unsuru ekler.Çevre dostu ve çok işlevli tasarımı, yalnızca önemli tarihleri takip etmenize değil, aynı zamanda her yeni ayın sevincini sevdiklerinizle paylaşmanıza da olanak tanır.

Belirleme:

Ürün Adı: Çiçek Masa Takvimi

Ürün Malzemesi: Beyaz kağıt kartı

Ürün Boyutu: 20*12 cm/7.87*4.72 in (yaklaşık.)

Ürün Ağırlığı: 350g (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 * Çiçek Masa Takvimi

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Masa Keyfi: Bu çiçek masa takvimi ile masanızı yükseltin.Parlak ve canlı çiçek desenleriyle süslenmiş, masanıza bir güzellik unsuru getiriyor.Sofistike bir dokunuş katan zarif bir görünüme sahip günlük bir mutluluk kaynağı.

2.Masa Organizasyonunu Geliştirin: Çiçek masa takvimimizin çıkarılabilir tasarımı ile düzenli ve düzenli bir program sürdürün.Notları ve hatırlatıcıları her ayın ayrı sayfasına kaydedin ve kolaylıkla kaldırın.Zahmetsiz not almanın ve her zaman temiz ve düzenli bir takvimin keyfini çıkarın.

3.Çevreye Duyarlı Seçim: Çevre dostu beyaz kağıt kart malzemesinden yapılmış zarif çiçek masa takvimimizi tercih edin.Sadece dayanıklı ve uzun ömürlü olmakla kalmaz, aynı zamanda geri dönüştürülebilir yapısıyla sürdürülebilirliği teşvik ederek suçsuz bir organizasyon deneyimi sağlar.

4.Bol Fonksiyonlar: Bu sevimli masa takvimi, önemli tarihleri ve hatırlatıcıları, ayrıca bir program ve not bölümünü kaydedebileceğiniz geniş bir arkaya sahiptir.Yıl boyunca bu çiçek masa takviminin güzelliğinin ve işlevselliğinin tadını çıkarın.

5.İyi Hediye: Bu çiçek masa takvimi, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız için her fırsatta mükemmel bir hediyedir.Bir festival, Yıl, Noel ya da sadece normal bir gün olsun, onlara bu güzel ve pratik takvimi vererek sevginizi ve özeninizi gösterebilirsiniz.Düşünceli jestinizi takdir edeceklerdir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Çiçek Masa Takvimi