Mutfak, Yemek ve Bar

Silikon Pot Kolları Kolu Tutucu Parmak Koruma Pot Tutucu ısıya Dayanıklı Silikon Kelepçe kulp kılıfı kızartma tavaları

₺76.75 ₺201.94
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w13120

[Premium Malzeme]: Tencere kolları, güvenli ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı, aynı zamanda güvenli, toksik olmayan ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı yüksek kaliteli silikondan yapılmıştır.

[Güvenlik Koruması]: Tencere tutacağı tutacağı 230°C'ye kadar sıcaklıklara dayanabilir. Bu, parmaklarınızın yüksekte yanmasını önler temperatures.At aynı zamanda, sap üzerindeki doku iyi bir kaymaz etki yaratabilir.Güvenliğiniz için çok yönlü koruma.

[Temizlemesi kolay]: tencere tutacağı tutucularının temizlenmesi çok kolaydır, pürüzsüz ve yapışkan olmayan bir yüzeye sahiptir, bu nedenle yiyecek artıkları yoktur.Sadece ılık suyla veya bulaşık makinesinde yıkayın.

[Çoklu Boyut]: Toplamda üç farklı boyutta tencere sapı kapağı sunuyoruz.Günlük ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayabilirler.

[Geniş Uygulama]: Tencere tutacağı tutucular, çorba tencereleri, tavalar, kızartma tavaları, dökme demir çubuklar gibi çoğu tencere için ve ayrıca sizi ve ailenizi yanıklardan veya donmadan korumak için fırın için mükemmeldir.

Renk: siyah

Malzeme: silikon

Paket içeriği:

2 x Büyük pot kolu

2 x Orta pot kolu

2 x Küçük pot kolu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin