Eğitim Ekipmanları ve Malzemeleri

Ayrılabilir Bilim Anatomi Kafatası Modeli Çalışma Ekran Tıbbi Öğretim Aracı Kafatası Modeli İnsan Organları Anatomik Modeli

₺1 246.47 ₺2 492.94
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w13092

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Doğal Kafatası Modeli: Hareketli çene, kesik kranyumlar ve kemik dikişleri, kafatasının performansı son derece yüksektir realistic.Is ilgili bilgi araştırması ve öğrenmesi için en iyi yardımcı aracınız.

Tıbbi model beyin: Bu model, kafatasının çeşitli kemik parçalarının şeklini ve bağlantısını göstermek için renk kullanır.Farklı pozisyonları parlak renklerle ayırt etmek için farklı renkler kullanılır.

Malzeme ve Boyut: Güçlü ve kırılmaz PVC ile elle yapılır.Kaliteli kafatası prototipleri, serebellar sulkusun, çıkıntıların, dikişlerin vb.Son derece hassas gösterimi.Boyut: 23x18 cm/9.05x7.08 inç.

Laboratuar Malzemeleri olabilir: PVC malzemenin öğrenciler tarafından kırılması konusunda endişelenmesine gerek yoktur, bu nedenle laboratuar malzemelerinize harika bir katkı olacaktır.Okul öğretim aracı, öğrenme ekranı ve öğrenme için idealdir.

Çeşitli Kapsam: Sadece tıp öğrencileri için bir öğrenme aracı olarak değil, bir öğretim olarak da kullanılabilir tool.It ayrıca doktorlar ve hastalar için bir iletişim aracıdır.Herkesin ilgisini tatmin edecek kadar.

Özellikler:

Malzeme: PVC

Renk: Resimde Gösterildiği Gibi

Paket Ağırlığı: yaklaşık.320g

Boyutu: yaklaşık.23x18 cm / 9. 05x7. 08 inç

Paket içeriği:

1 Adet İnsan Kafatası Modeli

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hataya izin verin.Lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Konu : Tıp Bilimi
  • Tip : İskelet Modeli
  • Kaynak : Anakara Çin