Araba Tamir Aracı

Evrensel Genişletilmiş Lug Anahtarı Ağır 4 Yollu Çapraz Soket Tekerlek Anahtarı Teleskopik Çelik Araba Tamir Aracı Sökme

₺609.36 ₺1 562.42
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1297

Arabalar için bu teleskopik bijon anahtarı bir zorunluluktur!Lastik değiştirmeyi kolaylaştırmak için dört boyut arasından seçim yapın.Kompakt ve yerden tasarruf sağlayan bu anahtar, bir haçtan daha fazlasıdır ve bu da onu araç setinize önemli bir katkı haline getirir.

Adı: Lastik Pabucu Anahtarı

Ağırlık: 1400g

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

Malzeme: çelik

Paket Listesi:

Lastik Pabucu Anahtarı *1 Takım

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok yönlü Tasarım: Bu araba lastiği anahtarı çoğu lastik türü için uygundur ve dört lastik arasından seçim yapmak üzere ayarlanabilir sizes.It lastikleri hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmenize yardımcı olabilecek bir çapraz lokma anahtar lastik değiştirme aracıdır.

2.Enerji tasarrufu Sağlayan Tasarım: Bu lastik pabucu anahtarı, direnen dayanıklı çelik malzemeden yapılmıştır torque.It kompakt ve arabaya takılması kolaydır, böylece lastikleri istediğiniz zaman rahatça değiştirebilirsiniz.

3.Gelişmiş Kontrol: Lastik pabucu anahtarı, zahmetsiz çalışmayı sağlayan pürüzsüz ve kaymaz tutamaklar için tasarlanmıştır.Sertleştirilmiş yapısı güvenli kullanım sağlarken, teleskopik anahtar 60 cm'ye kadar kolayca uzayabilir ve somunların kolayca çıkarılmasına yardımcı olur.Rahat tutuş, sorunsuz bir lastik değişimi için gelişmiş kontrol sağlar.

4.Uygun Depolama: Bu lastik pabucu anahtarı seti, kolay organizasyon ve sorunsuz depolama sağlayan bir saklama kutusu ile birlikte gelir.Kompakt boyutu ve hafif tasarımı, hareket halindeyken her zaman hazır olmanızı sağlayarak depolamayı ve taşımayı kolaylaştırır.

5.Verimli Sabitleme: Lastik pabucumuzla güvenilir sabitleme elde edin wrench.It eller veya ayaklarla kullanım için 3 sabit konumlu tutamağa ve yumuşak dönüşe sahiptir.Sağlam yapı, kullanılmadığında sökmenizi ve saklamanızı sağlar ve ayrıca T harfi için de kullanılabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin