Bisiklet sürmek

Kış Eldiven Kadınlar İçin Dokunmatik Ekran Sıcak Eldiven Kış Yumuşak Spor Sıcak bahçe eldiveni Tırmanma Kayak Sürüş

₺98.36 ₺273.29
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w12690

Günlük kadın eldivenlerimizle bu kış sıcak ve şık kalın.Bu eldivenler dokunmatik ekranı kullanmanıza izin verirken ellerinizi kuru tutar devices.It arkadaşlar ve aile için güzel bir hediye çünkü keskin kullanım için özenle tasarlanmıştır.

Belirleme:

Malzeme: polyester, kadife

boyut:

Uzunluk 25 cm / 9.84 in

10,5 cm / 4..13 inç

Üretim rengi: gri, pembe, fasulye ezmesi, siyah, haki

Ambalaj Listesi:

1 çift * Kadın Eldiven

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Su geçirmez Kalite: Kadın eldivenlerimiz olağanüstü suya dayanıklıdır.Suyun nüfuz etmesini etkili bir şekilde önleyerek ellerinizin yağışlı havalarda kuru kalmasını sağlarlar.

2.Üstün İşçilik: Bu kadın eldivenleri, ellerinizin güzelliğini artıran ve kadınsı, modaya uygun bir ortam yaratan hoş bir fiyonka sahiptir.Bu eldivenler her durum için idealdir ve görünümünüze hassas bir incelik dokunuşu sağlar.

3.Uzun Servis Ömrü: Termal polar malzemeden yapılmış kadın eldivenlerimizle ellerinizi sıcak ve rahat tutun.Yeniden kullanılabilir ve dayanıklı bileşimi ile konforu ve soğuktan korumayı yaşayın.

4.Kolay Uygulama: Bu kadın eldivenlerindeki yenilikçi teknoloji ile cep telefonlarınızı veya tabletlerinizi çıkarmadan kolayca kullanabilirsiniz.Özel olarak tasarlanmış parmak ucu kısmı, soğuk havalarda ellerinizi sıcak tutarken zahmetsiz kullanım sağlar.

5.Güzel Hediye: sıcak malzeme sırasında parmaklarınızı rahat ve rahat tutar winter.It arkadaşlarınız ve aileniz için onlara ne kadar önem verdiğinizi ve sevdiğinizi göstermek için güzel bir hediye olarak kullanılabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Jel Sıvı Silikon