Ev Aletleri

1 ADET Şarj Edilebilir Pille Çalışan Masa Vantilatörleri Yatak Odası, Ofis için 3 Hız ve 3 Parlaklık

₺508.01 ₺668.41
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w12580

Yükseltilmiş Katlanabilir Tasarım-En son katlama teknolojisi ile fan yapısı, dış mekan seyahati ve depolamaya uygun, küçük ve taşınabilir 7 inç çapında esnek bir şekilde ayarlanabilir.Bu mini fan, çalışırken çok düşük gürültü (sadece 30 desibel) ile profesyonel olarak tasarlanmıştır, bu da işinizi, uykunuzu ve dinlenmenizi rahatsız etmeyecektir.

HER alan için ÇOK YÖNLÜ FAN - Bu hava sirkülasyon fanı, 180 derece dönebilen bir kafaya ve üç ayarlanabilir hıza sahiptir ve güçlü ve Özelleştirilebilir olması için bir masaya yerleştirilebilir veya duvara monte edilebilir airflow.It herhangi bir odada veya alanda serin tutmak için mükemmel bir çözümdür.

UZUN ömürlü pil ömrü-Kabloların ve prizlerin zorluğuna elveda deyin!Bu taşınabilir USB katlanır fan, tek bir şarjla 20 saatten fazla dayanabilen şarj edilebilir bir pille çalışır.Ayrıca, araba, güç bankası ve dizüstü bilgisayar dahil olmak üzere çeşitli şarj seçenekleriyle, hayranlarınızı her zaman açık ve gitmeye hazır tutmanın bir yoluna sahip olacaksınız. (Not: Cihazı şarj ederken kullanmak çok yavaş şarj olmasına neden olabilir)

LED ışıklı Taşınabilir Fan-Fanımız ayrıca üç parlaklık ayarına sahip bir LED ışık olarak da ikiye katlanır.Yumuşak ve ince bir parıltıya veya daha geniş bir alanın parlak aydınlatmasına ihtiyacınız olsun, masa lambası fanımız sizi korudu.

Güvenli ve Dayanıklı - Katlanır fanımız, şarj ve deşarj koruması, aşırı ısınma koruması ve daha fazlasını sağlayan yerleşik bir akıllı çipe sahiptir.Güvenlik bizim önceliğimizdir, taşınabilir fanınızın sorunsuz bir şekilde keyfini çıkarabilirsiniz!

Renk: yeşil

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x fan

1 x USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Gerilim (V) : 5V
  • Marka Adı : Cikuso'nun
  • Uzaktan Kumanda Fonksiyonu : No
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Güç (W) : 1w
  • Zamanlama Fonksiyonu : Zamanlama Yok