Dış Aksesuarlar

Evrensel Tek Kullanımlık araba kılıfı PE Plastik Şeffaf Tam Araba Koruyucu Kalkan Su Geçirmez Toz Geçirmez Çizilmeye Dayanıklı Rüzgar Geçirmez

₺145.68 ₺291.36
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w12460

Tanım:

Tek kullanımlık araba kapaklarımız yüksek kaliteli PE plastikten yapılmıştır, yumuşak malzeme araba kapağının hareketi, kalınlaştırılmış tasarım, güçlü ve dayanıklı olması nedeniyle arabaya zarar vermez. durable.It şiddetli yağmurda veya rüzgarda bile elastik bir bantla donatılmış bir araba yağmurluğu gibidir. plastikler kapak kapalı darbe olmaz.Aileler için küçük hatchback'ler, çeşitli markaların sedanlarının yanı sıra çok koltuklu ticari araçlar, SUV'lar vb.İçin uygun büyük, orta ve küçük 3 boyutta mevcuttur., lütfen aracınızın boyutuna göre seçin.

Belirleme:

Adı: Tek Kullanımlık Araba Kapakları

Ürün malzemesi: PE şeffaf film

Ambalaj: OPP torba

sayı: BY-004

Renk: şeffaf

Ürün Boyutu:

S boyutu: 3. 5X5. 5 M (metre) / 137.7 * 216.5 inç

Boyut M: 3. 8X6. 0 M (metre) / 149.6 * 236.2 inç

Boyut L: 3. 8X6. 5 M (metre) / 149.6 * 255.9 inç

Beden XL: 4. 8X7. 5 M (metre) 188.9*295.2 inç

Ürün Listesi:

1 * Temizle Tek Kullanımlık Araba Kapakları

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli PE Malzemeler: Tek kullanımlık araba kapaklarımız yüksek kaliteli PE plastikten yapılmıştır, yüksek kaliteli su geçirmezlik işlevi yağmurlu günler için çok iyi olabilir ve toza karşı iyi koruyabilir.

2.İyi Koruma: Bu kalınlaştırılmış plastik araba kılıfı toz, sis, yağmur, buz, kar yaprakları vb.Önleyebilir.Aracın içine toz girmesini önleyin ve aracın yüzeylerini keskin nesnelerden koruyun.

3.Taşınabilirlik: Araba kılıfı kullanımı kolay, saklamak için hızlı, açık, kolay operation.It tozun otomobillerin ve otomobil makinelerinin içine girmesini etkili bir şekilde önler.

4.Kurulumu kolay: Elastik bir bant ile donatılmış, tek kullanımlık şeffaf araba koruyucu kapak, şiddetli yağmurda veya rüzgarlarda bile aracınızın üzerine kolayca konabilir plastik kapak patlamaz.

5.Birçok Otomobil için Uygundur: Elastik Bantlı Evrensel Şeffaf Tek Kullanımlık Araba Kılıfı, aileler için küçük hatchback'ler, çeşitli markaların sedanları ve çok koltuklu ticari araçlar, SUV'lar vb.İçin uygun büyük, orta ve küçük boyutlarda mevcuttur., lütfen aracınızın boyutuna göre seçin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Öğe Türü : Araba Kapakları
  • Kaynak : Anakara Çin