Eğitim Ekipmanları ve Malzemeleri

Çocuklar Davranış Tablosu Ödül fiş dosyası Çocuklar İçin Parça Çok Fonksiyonlu Bülten Tahtası Renkli Kartlar Ahşap Klipler Sarkan

₺348.92 ₺698.03
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w12139

Hem öğretmenlere hem de anaokullarına neşe getirmek için tasarlanmış Davranış Klibi Grafiğimizle sınıfınızı dönüştürün.Çok aksesuarlı ve kolay duvara sarkan bu grafik, herhangi bir sınıfa mükemmel bir ektir.Daha olumlu bir sınıf ortamını tanıtmaya ve merhaba demeye elveda deyin.

Belirleme:

Adı: Çocuklar için Davranış Tablosu

Malzeme: Polyester

Çanta boyutu: yaklaşık 109*24.5 cm/42.91* 9.64 in

Kart boyutu:

Küçük: yaklaşık 21.5*9.5 cm / 8.46*3.74 inç

Büyük: yaklaşık 21.5*19.5 cm / 8.46 * 7.67 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Sarkan çanta

14 * kartları

2 * Kuru silme kalemleri

32 * klipler

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Evrensel Uygulama: Çocuklar için bu çizelge çeşitli konularda çalışır ve davranışları doğru yolda tutar.Çocuklar motive olurlar ve canlı çıkartmalar ve ödüllerle meşgul olurlar.Ayrıca, eğlenceli grafikleri ve ilham verici olumlamaları ile odada neşeye ilham veriyor.

2.Aksesuar Çeşitleri: Çocuklar için bu davranış tablosu, ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılamak için 32 renkli ahşap klibin yanı sıra sınıf davranış tablonuzu özelleştirmek için kullanabileceğiniz 14 kartla birlikte gelir.

3.Basitçe Kullanın: Çocuklar için davranış çizelgemiz, çocuğunuzun davranışını izlemeyi bir esinti haline getirir!Kullanımı kolay bir tasarıma sahip, herhangi bir duvara veya kapıya asılabilir ve en üst düzeyde taşınabilirlik için uygun boyuttadır.Çocuğunuzu zahmetsizce takip edin!

4.Evrensel Öğretim Aracı: Çocuklar için popüler davranış çizelgemizle disiplini artırın ve herhangi bir eğitim kurumunda ve hatta evde iyi davranışları teşvik edin.Hem okul öncesi hem de anaokulları için idealdir.

5.Faydalı Hediye: Çocuklar için davranış çizelgemizle başarı armağanını verin ve olumlu davranışları motive edin!Tatiller, doğum günleri veya iç açıcı bir jest gerektiren herhangi bir fırsat için mükemmel olan bu düşünceli sürpriz hediye ile öğretmenleri ve ebeveynleri etkileyin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin