Baskı Ürünleri

2024 Komik Köpek Kaka duvar takvimi Asılabilir Aylık Takvim Dekoratif Duvar Sanatı Gag Mizah Hediye

₺41.92 ₺65.57
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w120345

Özellikler:

Premium Kalın Kağıt:2024 duvar takvimimizin beyaz, kalın kağıdı, tüylenme ve sızıntı korkusu olmadan sorunsuz yazma deneyimleri sunar.Geliştirilmiş, yüksek kaliteli kağıdımız, ışık ve havadan kaynaklanan hasarlara karşı dayanıklı, üstün mürekkep sızıntısı geçirmezliği için tasarlanmıştır.

Komik Crapping köpekler Tasarım: Komik köpeklerin doğa çağrılarının davranışı ve ana ton olarak yeşil ile net baskı hayatınıza parlaklık katar.

Gelişmiş Organizasyon:Bu düşünceli delikler, komik kaka yapan köpek takvimi 2024'ün duvara kolayca asılmasını, 12 aylık uzun süreli planlama ve ötesi için ofisinize, evinize veya okulunuza dekoratif olarak asılmasını sağlar.

Hayatınızın Düzenli Kalın:Hayat meşgul olduğunda ve hayatınızdaki tüm önemli tarihleri takip etmek ve zamanınızı yönetmek çok zor görünüyor.Güzel takvimimiz daha verimli olmanıza yardımcı olabilir ve takvimimizin yardımıyla kendi hayatınızı kontrol edebilirsiniz.

Mükemmel hediye:Noel, doğum günleri, yıldönümleri veya "sadece çünkü" için harika bir hediye olur."Bir takvim, satın alması zor olan kişi, harika bir son dakika veya sürpriz hediye için idealdir.Bu düşünceli hediye için tüm yıl boyunca teşekkür edileceksiniz.

Belirleme:

Malzeme: kağıt

Boyut:

Katlanmış (yaklaşık.)25 * 19 cm/9.84 * 7.48 inç

katlanmamış (yakl.)25 * 38 cm/9.84 * 14.96 inç

Yıl: 2024

Ambalaj listesi: 1 * 2024 Köpek Kaka Takvimi

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : CHENJ