Evde Depolama ve Organizasyon

Siyah Saç Kurutma Makinesi Tutucusu Paslanmaya Karşı Dayanıklıdır 4.9*2.55*1.96 İnç Paslanmaz Çelik duvara Asılı depolama Rafı bukle makinesi Tutucu Banyo

₺179.77 ₺276.45
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w11931

Adı: Lavabo Düzleştirici Atel Saklama Kabı

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Renk: Siyah

Öğe sayısı: 1

Boyutu: yukarıdaki resimde gösterildiği gibi 1. Dayanıklı yapı: yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, bu saklama kabı last.It günlük kullanıma dayanabilir ve çatlaklara, talaşlara ve çizilmelere karşı dayanıklıdır, bu da atelinizin her zaman korunmasını sağlar.

2. Kompakt ve yerden tasarruf: Kompakt boyutu nedeniyle bu saklama kabı lavabonuzda veya lavabonuzda minimum yer kaplar. countertop.It küçük banyolar veya alanı karıştırmadan kramponlarını kolayca ulaşılabilecek bir yerde tutmak isteyenler için mükemmeldir.

3. Güvenli kapatma: Kap, atellerinizin güvenliğini sağlayan ve düşmelerini veya hasar görmelerini önleyen güvenli bir mandal kapağına sahiptir.Kullanmaya hazır olana kadar atellerinizin güvenli bir şekilde saklanacağından emin olabilirsiniz.

4. Çok fonksiyonlu tasarım: Bu saklama kabı sadece saç düzleştiriciler için uygun değildir, aynı zamanda tarak, bukle maşası gibi diğer küçük güzellik araçlarını saklamak için de kullanılabilir, etc.It tüm güzellik ihtiyaçlarınız için tek bedene uyan bir çözümdür.

5. Temizlemesi kolay: Saklama kabının yüzeyi pürüzsüzdür ve temizlenmesi zahmetsizdir.Sadece nemli bir bezle silin veya taze ve hijyenik tutmak için yumuşak sabun ve suyla yıkayın.

Paket dahil;

1 x Lavabo Düzleştirici Atel Saklama Kabı

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Silikon