Dış Aydınlatma

2024 güneş dekoratif ışıklar cadılar Bayramı korkunç gözbebekleri tatil veranda açık tatil parti dekorasyon ışık zinciri hızlı teslimat

₺11.74 ₺22.17
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w11665

Özellikler:

1. Cadılar Bayramı için harika Tasarım Fikirleri: Mükemmel bir açık hava akşam yemeği veya Cadılar Bayramı partisi için renkli ışık ve eğlence ile gecelerinizin keyfini çıkarmanızı sağlayan göz topu şeklindeki sallanan ışıklar Yeşil.Gözbebekleri başlangıçta düşünülenden daha parlaktır ve harika görünürler.İyi aydınlatın ve Cadılar Bayramı süslemelerine mükemmel uyum sağlayın.

2. Cadılar Bayramı Tarzı Hediyeler: Bir bahçe hediyesi, birini Cadılar Bayramı süslemelerinin bahçeciliğinin zevkleriyle tanıştırmanın harika bir yoludur.Bahçe sanatı, önemsediğinizi göstermenin kişisel ve düşünceli bir yoludur ve bahçe sanatı mükemmel bir Cadılar Bayramı hediyesi,bahçe hediyesi fikri yapar.çim süsleri, her şeye sahip olan veya kendiniz için saklayıp değer veren bahçıvanlar için harika hediyeler yapar

3. Canlı ve korkunç Cadılar Bayramı dekoru: Gelin ve çılgın Cadılar Bayramınızı süsleyin! 3D tasarım ve sallanan göz küresi daha üç boyutlu ve gerçekçi görünür.Kanlı Yeşil gözler ürkütücü yeşil parıltıyla mükemmel bir şekilde birleşir, kolayca korku atmosferi yaratır.Cadılar Bayramınızı aydınlatmak, komşularınızı ve yoldan geçenleri korkutmak için bu göz küresi sallanan ateş böceği ışıklarını kullanın!

4. MÜKEMMEL cadılar bayramı partisi iyilikleri: Cadılar Bayramı ışıklarımız, 12 LED Korkunç Göz Küresi Sallanan 2 pakete sahiptir lights.It evinizi veya partinizi giydirdiğinizde daha geniş bir alanı kaplayacaktır.Cadılar Bayramı süslemeleri açık kapalı için harika bir ek.Ailenize, komşularınıza ve arkadaşlarınıza korkunç Cadılar Bayramı partisi malzemeleri verin, şenlikli kahkahaları paylaşın, ev için bu eğlenceli Cadılar Bayramı süslemelerinin tadını çıkarmalarına izin verin!

5. Lütfen Notlar: Fırtınalı havalarda, yaprakların veya güneş panellerinin zarar görmesini önlemek için lütfen güneş dış mekan ışıklarını evin içine koyun, balkonunuza yerleştirilebilirler.Güneş fenerlerinin düzgün ve sürekli yanmasını önlemek için lütfen güneş panellerini çıkarmayın.

Tanım:

Göz Topu şeklindeki sallanan ışıklar, mükemmel bir açık hava akşam yemeği veya Cadılar Bayramı partisi için renkli ışık ve eğlence ile gecelerinizin keyfini çıkarmanızı sağlayan Yeşil renktedir.Gözbebekleri başlangıçta düşünülenden daha parlaktır ve harika görünürler.İyi aydınlatın ve Cadılar Bayramı süslemelerine mükemmel uyum sağlayın.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Boyut: 410 * 110 * 110mm

Ağırlık: 125g

Paket içeriği:

1 takım * ışık şeridi

Notlar:

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ampuller Dahil mi : Evet
  • Malzeme : Plastik
  • boyut : 410*110*110mm
  • Güç Kaynağı : Güneş
  • Ağırlık : 125g
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Sertifikalandırma : ce