Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

113Db Süper Yüksek Sesle Kablosuz Motosiklet Bisiklet Alarm Güvenlik Anti-Hırsızlık Alarmı Uzaktan Kumanda İle Su Geçirmez Siyah

₺269.00 ₺358.61
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w113934

113Db Süper Yüksek Sesle Kablosuz Motosiklet Bisiklet Alarm Güvenlik Anti-Hırsızlık Alarmı Uzaktan Kumanda İle Su Geçirmez Siyah

1-Üç boyutlu deplasman sensörü kullanarak, daha doğru tanımlama.Zil sesini uzaktan kontrol etmeyi destekleyin ve ardından hızlı bir şekilde bir Bisiklet motosikleti bulun.

2-7 seviye ayarlanabilir hassasiyet, bisikletinizin daha güvenli olmasını sağlar.Çeşitli ortamlarda kurulum için uygundur.

3-6 çeşit alarm sesi keyfi olarak seçilir, 113dB yüksek ses etkili bir şekilde hırsızlık önleme rolünü oynayabilir.

4-Su geçirmez ve güçlü ABS, kötü havalarda çıkarmak zorunda kalmadan bisikletinize veya elektrikli arabanıza kalıcı olarak monte edilir.

5-113db Güvenlik Alarmı: Bir kez tetiklendiğinde, süper yüksek ses büyük bir caydırıcılık olacaktır.Sadece Bisiklet, Motosiklet için tasarlanmamış, aynı zamanda e-bisiklet, scooter, kapı ve pencere ile de çalışabilir.

6-Su Geçirmez Bisiklet Alarmı: ABS malzeme kabuğu, IP55 su geçirmez seviye, dış mekan kullanımı için kullanılabilir.

7-Kurulumu Kolay: İki çeşit kurulum aracı, çift taraflı etiket ve kayışlar, bunlarla birlikte alarm bisiklet, motosiklet, araba veya diğer cihazlara sabit ve sağlam bir şekilde monte edilebilir.

Renk: siyah

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

1 x Bisiklet Alarmı (3 * AAAbattery dahil değildir)

1 x Uzaktan Kumanda

2 x Kablo Bağı

2 x Çift taraflı Etiket

1 x tornavida

1 x Pil Bölmesi Açacağı

1 x Kullanım Kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin