Yüzme Şapkaları

5m Spor Kendinden Yapışkanlı Elastik bandaj sarma Bandı Elastoplast Diz Destek Pedleri Parmak Ayak Bileği Palm Omuz Kas Bandaj

₺15.65 ₺22.35
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w10933

Mermi Noktaları:

1.Güvenli ve Rahat: Kas destek bandımız nefes alabilen, cilt dostu ve zararlı olmayan yüksek kaliteli kumaşlardan yapılmıştır.Kaslarınız için güvenilir destek ve rahatlık sağlamak için kasetimize güvenebilirsiniz.

2.Su geçirmez ve Terlemeyi Önleyici: Neme dayanıklı kas bandaj bandı, herhangi bir aktivite sırasında emilmeden yeterli kas desteği sağlayarak rahat ve kendinden emin hareket sağlar moisture.It su geçirmez, terlemeyi önleyici ve tüm ortamlar için uygundur.

3.Performans Geliştirme: Bu spor kas bandı, kaslarınızın gerilmesine ve büzülmesine etkili bir şekilde yardımcı olabilen, egzersiz yükünü azaltan ve performansınızı artıran 16 kat yüksek elastikiyete sahiptir.

4.Kas Stabilizasyonu: Cildinize atletik kas bandı uygulayarak cildi kaldırabilir ve kaslarınızı stabilize eden ve performanslarını artıran oluklu bir viskoz tabaka oluşturabilirsiniz.

5.Geniş Kullanım Alanı: Bu kas destek bandı ile aktif sporlar sırasında yaralanmadan uzak durun.Üstün kararlılığı performansı artırarak basketbol, koşu, yürüyüş, yoga ve diğer egzersizler için idealdir.

Egzersizler sırasında kaslarınızı desteklemek için tasarlanmış Atletik Kas Bandımızı tanıtmak.Bu zararlı olmayan Kas Bandaj Bandı 16 kat yüksek elastikiyete sahiptir ve size ihtiyacınız olan desteği sağlar.Her türlü egzersiz için mükemmel olan Spor Kas Bandımız, hareketi kısıtlamadan kaslarınızı destekler.

Özellikler:

Ürün adı: Elastik bandaj spor bandı

Ürün ağırlığı: yaklaşık 8g

Ürün boyutu: yaklaşık 6.5*6.5*4.5 cm/2.56*2.56*1.77 inç

Ürün malzeme: 95 % pamuk + 5 % spandex

Ambalaj Listesi:

1 adet * Elastik kas destek bandı

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyuttaki 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Kas Bandaj Bandı
  • Malzeme : pamuk, Tayt
  • Kaynak : Anakara Çin