Evcil Hayvan Ürünleri

Kendi Kendini Temizleyen Köpek Ve Kedi Saç Fırçası köpek fırçası Dökülme İçin evcil hayvan bakım fırçası Kedi bakım fırçası Kedi Fırçası Dökülme İçin Kedi

₺81.41 ₺116.43
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w10928

Bu Kendi Kendini Temizleyen Köpek ve Kedi Kılı Fırçası, reçine koruma noktalarına sahip çelik iğnelere ve ergonomik bir tasarıma sahiptir.Serbest bırakma düğmesi kolay epilasyon sağlar ve temizlenmesi de çok kolaydır.Evcil hayvan hediyeleri için mükemmeldir, tüylü arkadaşlarınızın en iyi şekilde görünmesini sağlar.

Ürün adı; pet tarak

Ürün malzemesi: ABS + paslanmaz çelik iğne

Ürün boyutu: 18 * 9.5 * 5 cm

Ürün ağırlığı: 80g

Liste:

1 * Kendi Kendini Temizleyen Köpek Ve Kedi Saç Fırçası

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kolay Epilasyon: Serbest bırakma düğmeli kendi kendini temizleyen tasarım Kedi Bakım Fırçası, saçları herhangi bir güçlük çekmeden fırçadan kolayca çıkarmanızı sağlar.

2.Dayanıklı Malzemeler: Cilt dostu kedi fırçamızla iç mekan kedinize en iyi bakım deneyimini verin.Reçine koruma noktalarına sahip çelik iğneler, gevşek tüyleri nazikçe temizler ve kedinizin cildine masaj yaparak sağlığı ve refahı destekler.

3.Kaymaz Sap: İç mekan kedinizi tımar ederken rahat kontrol sağlamak için tasarlanmış kaymaz saplı kedi fırçamızla zahmetsiz ve hassas tımar elde edin.

4.Hijyenik Bakım: İç mekan kedileri için temizlemesi kolay kedi fırçamızla hijyenik olmayan fırçalara elveda deyin.Yıkanabilir paslanmaz çelik iğne paslanmaya karşı dayanıklıdır, dayanıklılık ve rahatlık sağlar.

5.Uygun Hediye: Herhangi bir fırsat için harika evcil hayvan hediyesi.Gevşek tüyleri almak ve cilde masaj yapmak için tasarlanan kedi arkadaşınız rahatlamış ve şımartılmış hissedecektir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin