Tırnak Sanat ve Araçları

LED tırnak lambası kalem manikür UV tırnak kurutucu ışık, tek parmak Mini el feneri kalem LED UV jel ışık el tırnak kurutucu

₺99.29 ₺152.76
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w10223

Özellikler:

Taşınabilir ve HAFİF: Mini ve hafif, bir iş gezisinde veya seyahatte olsanız da, sırt çantanıza baskı yapmadan koymak kolaydır, tırnak sanatının her zaman ve her yerde, taşıması kolay tadını çıkarabilirsiniz.

Kalem şeklindeki tasarım: Tek tek parmaklara uygulanan mini ışık tırnak lambası, uzun tırnak ucuna daha uygundur.Hem uzun hem de kısa tırnaklarda eşit şekilde kürlenir.Baz astarları, cilaları ve ojeleri hızlı bir şekilde iyileştirir.

GÜVENLİK: UV / led ışık kaynağı tasarımı, güç 3w. Düşük ısı, cildinize ve gözlerinize zarar vermez.C tipi arayüzler.Taşınabilir UV LED tırnak kurutucu bilgisayara bağlanabilir, USB portu üzerinden güç kaynağı.

Kullanımı KOLAY: Kullanmak için mini uv led lambanın anahtarını açın.60 saniye sonra otomatik olarak kapanır, rahat ve hızlıdır.Her türlü tırnak yapıştırıcısını, jel tırnak yapıştırıcısını, uzatma yapıştırıcısını vb.Hızlı bir şekilde bitirebilir.

EN iyi hizmet: Memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir, lütfen ürünlerimizi satın aldığınızdan emin olun.Ürünlerimizden memnun değilseniz veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Özellikler:

Malzeme: ABS

Renk: Beyaz / Yeşil / Pembe

Paket Ağırlığı: yaklaşık.50g

Boyutu: yaklaşık.110. 8x16. 38mm/4. 36x0. 64 inç

(Daha fazla Boyut detayı, lütfen fotoğrafa bakın.)

Paket içeriği:

1 Adet x Küçük Tırnak Lambası

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin.Lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Emtia Kalite Belgelendirme : 3C
  • Lamba Boncukları : 1
  • Parça Sayısı : Bir Birim
  • Kaynak : Anakara Çin